Uimitor: Un BĂRBAT a renunţat în ultimul MOMENT la SINUCIDERE, dar un gest PROSTESC era să îl coste viaţa

Publicat: Miercuri, 30 Octombrie 2013 10:23 // Actualizat: Miercuri, 30 Octombrie 2013 11:18 // Sursa: romaniatv.net

Un bărbat din Marea Britanie a încercat să se sinucidă şi a dat drumul la gaze în apartamentul său, însă în ultimul moment s-a răzgândit şi a deschis fereastra. Cu toate acestea, fericit că va trăi, şi-a aprins o ţigară, chiar dacă casa era încă plină cu gaz, cea ce a dus la explozia întreagii locuinţe.

Foto: Mirror

Michael McStay este un bărbat de 39 de ani din Newcastle care a fost la un pas de moarte din cauza unui gest stupid. La doar câteva momente după ce a decis că viaţa merită trăită şi a renunţat la o sinucidere lentă şi dureroasă, el şi-a aprins o ţigară într-o cameră plină cu gaz, potrivit Mirror.

Citeşte şi SINUCIDERE filmată de camerele de supraveghere. Un bărbat s-a aruncat în faţa trenului VIDEO

Astfel, tânărul a vrut să moară asfixiat cu gaz, după ce a spart o conductă care îi trecea prin casă, însă, în ultimul moment, el s-a decis să nu se omoare şi a deschis fereastra. Fericit că şi-a revenit, bărbatul a aprins o ţigară, motiv pentru care apartamentul său a explodat, victima fiind aruncată în faţa clădirii. Ulterior, el a ajuns la spital, unde a stat trei luni în comă ca apoi să aibă nevoie de 12 luni de spitalizare şi peste 30 de operaţii din cauza arsurilor grave care i-au acoperit peste 65% din suprafaţa corpului.

Citeşte şi SINUCIDERE, anunţată pe Facebook. Prietenii s-au distrat pe seama mesajului: "Ce ai, mă? A închis la bar?"

Inedit este faptul că a provocat daune de sute de mii de lire, motiv pentru care a fost condamnat la 27 de luni de închisoare pentru greşeala sa.

3 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
06 nov 17:24
Votează email 0 email
...gravă şi cu toate că primea ajutor de la stat, banii nu îi ajungeau, motiv pentru care a recurs la acest gest teribil şi a ales să se sinucidă. Mai mult, poliţia a găsit la în hainele victimei un bilet de adio. PILOŢII au rămas înmărmuriţi:...
30 oct 11:07
...apartamentul său, însă în ultimul moment, s-a răzgândit şi a deschis fereastra. Citește mai departe… Powered by WPeMatico...
30 oct 10:33
... Un bărbat din Marea Britanie a încercat să se sinucidă după...
1
EUR
4.7081
RON
23 Jan
noapte 0 °
zi 7 °
Ultimele joburi adaugate
24 H