Uite cât de frumoasă este sora lui Victor Slav. Cum se înţelege cu Bianca Drăguşanu

Victor Slav şi sora sa Cătălina se pot mândri cu o frumuseţe aparte. În ceea ce priveşte carierele, drumurile lor au fost diferite.

25 iun. 2016, 11:39

In vreme ce Victor a ales televiziunea, Catalina a preferat o cariera mai serioasa, ea fiind ofiter in cadrul Ministerului de interne, la Imigrari. Atunci cand pune uniforma in dulap, Catalina isi intra in rolul de mama, ea si sotul ei, Tiberius, avand o fetita de 8 ani, potrivit ziarul Ring.

Sora mea este jumatate din mine, asa o simt, o reperez ca fiind parte din mine. Catalina a fost intotdeauna mai inteligenta, mai frumoasa, mai desteapta. Noi am facut aceeasi scoala generala, insa eu eram fratele Catalinei, asa ma stiau toti, am fost cumva in umbra ei, dar asta nu m-a deranjat nicio secunda, ba dimpotriva, m-a ajutat foarte mult. Catalina invata mai bine, profesorii mi-o dadeau mereu exemplu, avea note mai mari, era mai premiata decat mine„, a spus Victor despre ea.

Si chiar daca relatia fratelui ei cu Bianca a avut si suisuri, dar si coborasuri, Catalina a invatat sa-si iubeasca cumnata, cele doua avand o relatie apropiata. Mai mult, nu se sfiesc chiar sa se complimenteze si sa-si multumeasca pe Facebook. „Iti multumesc pentru cadou”, i-a scris de curand Catalina Biancai, iar roscata i-a raspuns cu multi pupici.