UITE CINE DANSEAZĂ 2017. Lili Sandu, desfiinţată de juriu: Arăta pe alocuri ca un ritual de împerechere la prepeliţe

UITE CINE DANSEAZĂ 2017. Luni, 20 martie, cele zece perechi rămase în competiţie au continuat lupta pentru marele premiu. Lili Sandu a încercat să impresioneze juriul cu mişcările ei senzuale, dar nu prea a reuşit şi a fost dur criticară de Mihai Petre.

20 mart. 2017, 20:27

UITE CINE DANSEAZĂ 2017. In show-ul de luni a fost o adevarata desfasurare de forte pe scena: machiaje speciale, create pentru a reflecta cultura din care face parte fiecare dans, peste 70 de costume extraordinare, gandite si realizate in timp record, elemente fascinante de grafica si lumini, care ne vor teleporta in pasi unduitori in diverse colturi ale lumii si ne vor face cunoscute traditii fascinante.

Lili Sandu a intrat în ring pe muzică hawaiană, dar nu a reuşit să impreioneze pe nimeni.

„Foarte bună mişcarea ta, Lili. A fost frumos începutul, până au intrat în ring băieţii. Apoi totul s-a transformat într-o zbatere. La început eram în vacanţă, eram în vacanţă şi Lili dansa, dar apoi au intrat băieţii şi au stricat totul. El arăta pe alocuri ca un ritual de împerechere la prepeliţe”, a spus Mihai Petre.

UITE CINE DANSEAZĂ 2017. Florin Călinescu s-a declarat şi el cucerit de prestaţia lui Lili Sandu: „Ai dezlănţuit canibalul din mine, apoi au intrat băieţii şi…”