Cerere de graţiere pentru Gică Popescu, la preşedintele Traian Băsescu

Fostul fotbalist Gheorghe Popescu, candidat la şefia Federaţiei Române de Fotbal, a fost condamnat definitiv la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare cu executare. Susţinătorii lui intenţionează să-i trimită o cerere de graţiere lui Traian Băsescu. Pentru ca cererea să fie legală, Gicu Balaci, iniţiatorul acesteia, vrea să se pună de acord şi cu familia.

RomaniaTV.net
05 mart. 2014, 21:19
Cerere de graţiere pentru Gică Popescu, la preşedintele Traian Băsescu

Dunarea Calafat, prima echipa din cariera a lui Gica Popescu, va depune un memoriu la presedintele Traian Basescu pentru gratierea fostului capitan al nationalei, condamnat la 3 ani o luna si 10 zile de inchisoare in Dosarul Transferurilor.

Gică Popescu, condamnat cu EXECUTARE cu o zi înaintea alegerilor de la FRF

„Implor Generatia de Aur, componentii Craiovei Maxima si pe toti oamenii din fotbal sa sustina initiativa noastra. Si Messi a avut probleme cu justitia si n-a fost arestat”, a declarat Gicu Balaci, presedintele clubului din Calafat pentru www.sport.ro. Dunarea se afla in liga a patra in acest moment.

Presa spaniolă a scris despre condamnarea lui Gheorghe Popescu la închisoare cu executare, reamintind că fostul fotbalist român a fost jucător şi căpitan al FC Barcelona.

CRISTI BORCEA, şase ani şi patru luni de închisoare CU EXECUTARE. Povestea „Playboy-ului” din fotbal

„Popescu, fostul jucător al Barcei, condamnat penru fraudă fiscală”, a scris cotidianul As, care menţionează şi faptul că Popescu ar fi trebuit să fie ales, miercuri, preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal.

Şi El Periodico de Catalunya scrie că Popescu va merge la închisoare, alături de alţi şapte oameni de fotbal, între care şi managerul FC Steaua, Mihai Stoica.

„Fostul azulgrana Popescu va trebui să facă închisoare”, a notat El Mundo Deportivo, în timp ce Marca a titrat: „Popescu, fost căpitan cule, trei ani de închisoare pentru fraudă fiscală”. 

Citeşte şi DOSARUL TRANSFERURILOR, RECHIZITORIU: Circuitul INCREDIBIL al banilor

„Popescu în cătuşe”, scrie presa belgiană, în timp ce francezii de la L’Equipe, France Football şi AFP notează că Popescu, fost căpitan al Barcelonei, a fost condamnat pentru fraudă.

Şi presa engleză a preluat informaţia condamnării lui Popescu, subliniind că fost jucător al echipei Tottenham trebuie să meargă la închisoare.

GIOVANI BECALI, şase ani şi patru luni de închisoare CU EXECUTARE. Afacerile DUBIOASE care l-au făcut MILIONAR