Ultima postare pe Facebook a actriţei ucise de soţ. Prietenii şi fanii tinerei, şocaţi de moartea acesteia

Moartea Anastasiei Cecati a şocat o lume întreagă. Fanii şi prietenii fotomodelului au scris mai multe mesaje de adio pe reţelele de socializare. Anastasia a fost ucisă cu sânge rece de soţ, în apartamentul în care locuiau.

20 feb. 2018, 08:05

Anastasia era un fotomodel de succes. Ultima postare pe pagina de Facebook a fost pe data de 8 ianuarie, când a distribuit un link prin care îşi ruga prietenii să o voteze pentru a ajunge pe coperta revistei „Jetset Magazine”.

Fanii Anastasiei sunt şocaţi de moartea fotomodelului. Aceştia au postat mai multe mesaje de condoleanţe pe profilurile ei de Facebook şi Instagram.

” Dumnezeu să te ierte”, este mesajul unui fan de pe Facebook.

„Teribil, odihneşte-te în pace. Dumnezeu să-ţi ocrotească fetiţa.Condoleanţe familiei”, este mesajul unui fan de pe Instagram.

„Odihneşte-te în pace, îngerul meu frumos. Îmi va fi dor de tine şi te voi iubi mereu”, a scris cineva pe Instagram.

Anastasia Cecati, actriţa care a jucat în serialul „Las Fierbinţi” a fost ucisă cu sânge rece de soţ, în apartamentul în care locuiau. După ce şi-a ucis soţia, bărbatul s-a aruncat de la etaj. Actriţa, care era şi fotomodel, devenise mamă de trei săptămâni.

Anastasia Cecati a ocupat locul doi la concursul Euro Sexy. Ascensiunea în lumea modei a continuat după ce a apărut pe coperta unor reviste celebre precum GQ, Playboy sau Maxim. Totodată, ea a apărut și în videoclipul renumitului DJ Basshunter „Crash and Burn.