Un adolescent de 15 ani aflat la volanul unei maşini a murit într-un accident rutier

Un adolescent în vârstă de 15 ani, care se afla la volanul unei maşini, la ieşirea din localitatea Mehadica, judeţul Caraş- Severin şi-a pierdut viaţa, iar o altă persoană a fost rănită, după ce şoferul a pierdut controlul volanului şi a căzut cu maşina într-o râpă.

04 dec. 2016, 13:27
Un adolescent de 15 ani aflat la volanul unei maşini a murit într-un accident rutier

Sâmbătă seara, în jurul orei 21.00, poliţiştii din Băile Herculane au fost sesizaţi că în afara locaităţii Mehadica a avut loc un accident rutier, potrivit Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş- Severin.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului iar în urma cercetărilor efectuate au stabilit că un minor în vârstă de 15 de ani, din Mureş, ar fi condus un autoturism pe DC34, din direcţia Lăpuşnicel spre Mehadica. La km 1+200 m, acesta ar fi părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă a sensului de mers, ar fi intrat în coliziune laterală cu un copac, după care ar fi căzut într-o râpă oprindu-se într-un alt copac”, mai arată IPJ Caraş-Severin.

În urma accidentului, adolescentul care se afla la volan a murit pe loc, iar pasagerul aflat pe locul din faţă în autoturism a fost rănit grav, fiind transportat la spitalul din Caransebeş pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii continuă cercetările pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi ACCIDENTE pe şoselele din ţară. O persoană a murit, alte trei au fost rănite VIDEO