Un agent de pază nu lasă un copil bolnav să intre în curtea spitalului din Târgu-Jiu. Explicaţia este aberantă

Un copil bolnav a fost umilit de paznicul spitalului. S-a întâmplat la Târgu Jiu, unde portarul de la Spitalul Judeţean a refuzat să lase doi părinţi îşi ducă băiatul la urgenţă, pentru că nu aveau la ei buletinele. Imaginile cu oamenii ţinuţi la barieră au făcut înconjurul internetului.

22 iun. 2016, 07:17
Un agent de pază nu lasă un copil bolnav să intre în curtea spitalului din Târgu-Jiu. Explicaţia este aberantă

In imagini se vede cum agentul de paza refuza accesul parintilor, impreuna cu copilul, in incinta Spitalului Judetean din Targu-Jiu. Explicatia paznicului este cel putin aberanta. Pentru ca tatal micutului nu avea actele de identitate la el, nu i s-a dat voie sa ajunga la pediatrie.

Nu se stie cat de grava era starea de sanatate a copilului, dar cert este ca parintii venisera la spital pentru probleme medicale, potrivit România TV.

In inregistrare, tatal, care a surprins momentul cu telefonul mobil, vorbeste despre o presupusa spaga de 20 de lei pentru accesul in curtea spitalului.

Conducerea Spitalului de Urgenta din Targu-Jiu face o ancheta, iar patronii firmei de paza vor trebui sa dea o explicatie pentru aceasta situatie.

CITESTE SI: Un copil a aşteptat trei ore ca ambulanţa să-l transporte de la un spital la altul