Un bărbat a fost găsit mort pe PLAJĂ în Vama Veche. Primele ipoteze indică o crimă. Un suspect a fost arestat preventiv

Poliţiştii constănţeni au deschis o anchetă, după ce un bărbat a fost găsit mort, sâmbătă dimineaţa, pe o plajă din Vama Veche, existând indicii că a fost bătut şi abandonat de nişte adolescenţi.

RomaniaTV.net
05 mai 2018, 11:55
Un bărbat a fost găsit mort pe PLAJĂ în Vama Veche. Primele ipoteze indică o crimă. Un suspect a fost arestat preventiv

UPDATE:Tânărul în vârstă de 17 ani a fost arestat pentru 30 de zile. Tribunalul Constanţa a admis duminică propunerea procurorilor şi a decis arestarea preventivă a tânărului de 17 ani pentru 30 de zile pentru comiterea infracţiunii de omor.

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Constanţa. Tânărul a fost dus în arestul IPJ Constanţa.

UPDATE: Un tânăr în vârstă de 17 ani a fost reţinut de poliţişti, fiind suspectat de implicare în agresiunea ce a produs moartea unui bărbat de 34 de ani, din localitatea Tecuci, al cărui cadavru a fost descoperit sâmbătă, pe plaja din Vama Veche, informează un comunicat de presă dat publicităţii duminică de IPJ Constanţa.

UPDATE: Patru persoane, duse la poliţie în cazul bărbatului găsit mort la Vama Veche; un tânăr de 17 ani este principalul suspect

Cele patru persoane au fost descoperite de poliţişti în tren, în staţiunea Costineşti, existând suspiciunea că una dintre acestea, un tânăr în vârstă de 17 ani, ar fi comis agresiunea asupra bărbatului găsit mort în Vama Veche.

Toţi au fost duşi  la Poliţia Mangalia pentru audieri.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii au depistat în tren la Costineşti, sâmbătă după amiază, doi băieţi şi două fete, iar unul dintre băieţi, în vârstă de 17 ani, este bănuit de agresiunea care a avut loc în Vama Veche şi urma căreia un bărbat şi-ar fi pierdut viaţa.

Cele patru persoane au fost preluate de poliţişti şi duse la sediul Poliţiei Mangalia pentru audieri.

O ambulanţă din Constanţa a intervenit, sâmbătă dimineaţa, în zona Amphora, din Vama Veche, unde a fost găsit un bărbat în stare de inconştienţă. Cadrele medicale au constatat că acestea era decedat.

Poliţiştii constănţeni au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Din primele informaţii, victima are în jur 40 de ani şi este din Buzău.

Martorii au spus că bărbatul a fost bătut şi apoi abandonat de nişte adolescenţi, iar ulterior acesta a murit.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la Medicină Legală, pentru a se stabili cum a survenit decesul.