Un bărbat a murit în Tribunalul Bucureşti, după ce a căzut de la etajul 4. Se bănuieşte că a fost vorba de sinucidere

Un bărbat de aproximativ 50 de ani a murit joi la Tribunalul Bucureşti, după ce a căzut, în interiorul clădirii, de la etajul al patrulea, informează ISUBIF.

04 oct. 2018, 11:53
Un bărbat a murit în Tribunalul Bucureşti, după ce a căzut de la etajul 4. Se bănuieşte că a fost vorba de sinucidere

Echipajul SMURD care s-a deplasat la faţa locului i-a aplicat bărbatului, aflat în stop cardio-respirator, manevre de resuscitare, însă acestea nu au avut succes. Poliţia Capitalei a declanşat verificări pentru stabilirea cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul.

Bărbatul ar fi fost inculpat într-un dosar și ar fi fost acuzat de distrugere, loviri și alte violențe. Potrivit unor surse, el ar fi primit o decizie nefavorabilă.

La faţa locului au acţionat o ambulanţă de terapie intensivă mobilă cu echipaj medical şi o ambulanţă SMURD cu echipaj paramedical.

Poliţia Capitalei anunţă că toate cercetările declanşate în cazul bărbatului care a murit, joi, la Tribunalul Bucureşti, au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul.