Un bărbat a ameninţat că se ARUNCĂ în GOL de pe un bloc din Constanţa FOTO&VIDEO

Un bărbat, de 42 de ani, din judeţul Constanța, s-a urcat pe un bloc de opt etaje din municipiu și a amenințat că se aruncă în gol. El era nemulțumit de faptul că soția sa, în vârstă de 27 de ani, l-a părăsit. Din fericire, bărbatul a fost convins să coboare de pe bloc.

25 mai 2015, 08:33

UPDATE 12.00: Bărbatul s-a dat jos de pe bloc. Acesta a fost convins de salvatori şi de soţia sa care a venit la faţa locului. Bărbatul a fost urcat într-o maşină de poliţie şi dus la secţie pentru a da explicaţii pentru gestul său.

UPDATE: La faţa locului, s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, ambulanţă şi poliţie. Negociatorii încearcă să comunice cu bărbatul să îl convingă să coboare de pe bloc. Mai mult, pompierii au umflat deja o saltea. Aceasta a fost montată în lateralul blocului, pe şosea, şi este alimentată de la un generator pentru a sta umflată, informează România TV.

Bărbatul a spus că va coborî de pe bloc, doar atunci când soţia lui îi va spune că se va întoarce la el. Bărbatul este disperat deoarece nu are un loc de muncă şi nu are cu ce să-şi întreţină copiii.

Bărbatul a sunat, luni dimineaţa, la redacția Neptun TV și a anunțat că vrea să sară de pe clădire, iar la scurt timp, polițiștii și pompierii au fost alertați de reporteri.

Bărbatul de 42 de ani este din Topraisar. El s-a urcat pe un bloc în construcţie de opt etaje din zona Doraly Mall, Constanța, și amenință că se aruncă. El este nemulțumit de faptul că soția sa, în vârstă de 27 de ani, l-a părăsit. Cei doi au împreună două fetițe, de 5 și 11 ani.

Citeşte şi TRAGEDIE în Capitală. Femeia care a stat pe bloc 35 de ore s-a ARUNCAT în GOL