Cutremurător: Un bătrân s-a spânzurat, nu înainte de a-şi pregăti hainele de înmormântare şi de a vorbi de sicriu

Un bărbat în vârstă de 91 de a fost găsit într-o anexă gospodărească în seara zilei de 30 august fără suflare chiar de femeia care i-a fost alături toată viața.

RomaniaTV.net
31 aug. 2016, 07:22
Cutremurător: Un bătrân s-a spânzurat, nu înainte de a-şi pregăti hainele de înmormântare şi de a vorbi de sicriu

Când a văzut corpul bărbatului întins pe jos, soția acestuia nu a stat pe gânduri și a sunat la 112 anunțând că o tragedie a avut loc, scrie observatorulph.ro. Oamenii legii care s-au deplasat la fața locului cu constat că bărbatul și-a pus capăt zilelor prin spânzurare, drept dovadă fiind semnele din jurul gâtului.

Citeşte şi Tentativă eşuată de sinucidere din cauza păcănelelor

Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul de 91 de ani și-a planificat moartea în cel mai mic detaliu. Mai exact, în aceiași zi, și-a scos dintr-o valiză hainele necesare înmormântării și a construit o grindă metalică în zona oborului de păsări, de care s-a și spânzurat, marți seara în jurul orei 21,30.

Mai mult decât, din cercetări a mai reieșit faptul că bărbatul s-a deplasat la o firmă de pompe funebre pentru a se interesa de costul unui sicriu, motivând că presimte că va muri în curând.

Poliția a deschis un dosare penal pentru ucidere din culpă, iar corpul neînsuflețit a fost transportat la serviciul de medicină legală.