Un câine şi-a speriat stăpânul după ce a adus în casă ceva ORIBIL: De frică nu am vrut să sun la POLIŢIE VIDEO

Un bătrân din America a fost la un pas să facă infarct după ce câinele său i-a adus în casă un picior de om. Bătrânul s-a speriat şi a îngropat membrul, înainte să sune la poliţie şi să povestească ce a păţit.

12 nov. 2013, 13:06

Bill Flowers, bărbatul de 93 de ani, a fost şocat şi în acelaşi timp speriat de isparava câinelul său, Liberty. În momentul în care a a vrut să îi dea să mănânce el a descoperit că ţinea sub labe un picior de om. Cu toate că la început a vrut să sune la poliţie, el s-a speriat şi a renunţat, de frică să nu fie arestat.

Citeşte şi Descoperirea MACABRĂ dintr-un mic orăşel american: Ne este frică să mai LOCUIM AICI FOTO

Inedit este faptul că în momentul în care a văzut membrul tăiat, el l-a introdus într-o pungă de plastic şi l-a îngropat. Chiar şi aşa, la insistenţele fiicei sale, bătrânul a chemat ulterior autorităţile, fiind desfăşurată o amplă anchetă. Într-un final, câinii poliţişti au mai descoperit o parte din craniu, un pelvis şi nişte coaste de om într-o pădure aflată în apropiere. Poliţia încercă să identifice în prezent persoana decedată şi tranşată.

Citeşte şi Autorităţile au fost ORIPILATE: Descoperirea ŞOCANTĂ din casa unei femei cu prea multe PISICI

Am luat piciorul de jos şi m-am uitat la el. Arăta perfect, cu degete şi cu tot ce trebuie. Nici piciorul, nici laba nu erau deteriorate. Era perfect de la genunchi în jos. Eu am 93 de ani, nu aş fi vrut să intru la închisoare pentru ceva ce nu am făcut„, a declarat bătânul.