Un cunoscut actor nu înţelege de ce marijuana nu este legală: Eu o mănânc, o beau, o fumez, o inhalez

Morgan Freeman, unul dintre cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood, a recunoscut într-un interviu recent că nu înţelege de ce consumul de marijuana nu este legal în unele ţări, mai alesc că el "o mănâncă, o bea, o fumează şi o inhalează".

11 mai 2015, 06:35
Un cunoscut actor nu înţelege de ce marijuana nu este legală: Eu o mănânc, o beau, o fumez, o inhalez

Într-un interviu recent, actorul de 77 de ani a spus că sprijină mişcarea de legalizare a consumului de marijuana, considerând că această plantă are „multe întrebuinţări utile”, spre deosebire de alcool, potrivit The Cannabist.

Citeşte şi Până şi cei mai serioşi actori se distrează: Morgan Freeman se hlizeşte inhalând heliu VIDEO

Obişnuiau să spună: „Fumezi chestia aia, eşti dependent!”, a spus Freeman, râzând. „Prima mea soţie mi-a oferit în urmă cu mulţi ani. Cum o iau? Oricum! O mănânc, o beau, o fumez, o inhalez!. Se vorbeşte despre copii care au convulsii şi s-a descoperit că marijuana îi linişteşte, astfel încât aceşti copii să aibă o viaţă. Legalizaţi-o în străinătate„, a declarat actorul care spune că are dureri într-un braţ din cauza fibromialgiei şi singurul lucru care îl linişteşte este marijuana.

Citeşte şi Celebritatea nu are limită de vârstă. Persoane care au devenit FAIMOASE după 30 de ani FOTO

Morgan Freeman, care a cunoscut succesul în cinema după ce a trecut de vârsta de 50 de ani, a primit, în februarie 2005, premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar, pentru prestaţia din „O fată de milioane/ Million Dollar Baby”, de Clint Eastwood.