Un cunoscut sportiv a fost găsit mort, la doar 28 de ani. Poliţia bănuieşte că s-ar fi sinucis

Shane Yarran, unul dintre starurile Ligii de Fotbal Australian, a fost găsit mort în propria locuinţă din Seville Grove, o suburbie a oraşului Perth.

21 apr. 2018, 17:49
Un cunoscut sportiv a fost găsit mort, la doar 28 de ani. Poliţia bănuieşte că s-ar fi sinucis

Shane Yarran era căsătorit şi avea o fetiţă, iar acum două săptămâni a fost în centrul unui scandal, după ce a agresat un cameraman.

Deşi avea doar 28 de ani, fiind născut pe 2 iunie 1989, el a avut o viaţă foarte agitată şi a debutat în West Australian Football League (WAFL) abia în 2014, după ce a ispăşit o pedeapsă de şase ani de închisoare, pentru furt. A jucat atunci pentru echipa Subiaco, iar în primul sezon a marcat 39 de goluri. În cel de-al doilea a înscris de 54 de ori, câştigând medalia Bernie Naylor, ca lider al golgeterilor din WAFL.

În 2016 a debutat în liga mare, Australian Football League (AFL), pentru Fremantle, la doar câteva săptămâni după ce a fost arestat pentru tulburarea liniştii publice, la ieşirea dintr-un bar. El a scăpat atunci cu o amendă de de 800 de dolari. De asemenea, în noiembrie 2016 a fost acuzat de agresiune, după o dispută familială. În mai 2017 a fost însă arestat din nou, după ce a fost prins conducând fără permis. În martie acesta el fusese achitat de o acuzaţie cum că în urmă cu trei ani l-ar fi rănit pe un bărbat cu o sticlă spartă, într-o încăierarea avută într-un bar.

Shane Yarran juca la amatori, în Western Australian Amateur Football League, pentru echipa Gosnells, dar se antrenase cu Subiaco şi se spunea că ar reveni în WAFL. Anunţul morţii sale i-a şocat pe colegi şi fani, cu atât mai mult cu cât poliţia suspectează că Shane Yarran şi-ar fi luat singur viaţa.