Un elev de clasa a IX-a a ajuns la spital în comă alcoolică

Un elev de clasa a IX-a din Botoşani a ajuns la spital în comă alcoolică. Băiatul s-a dus la ore mort de beat însă la un moment dat i s-a făcut rău iar colegii lui au sunat la 112. Elevul a fost dus de urgenţă la spital.

RomaniaTV.net
24 feb. 2017, 07:35
Un elev de clasa a IX-a a ajuns la spital în comă alcoolică

Băiatul se afla în sala când, la un moment dat i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit la pământ. Colegii au anunţat imediat profesorii, care, au sunat la 112.

Elevul a transportat de urgenţă la spital, unde a fost diagnosticat cu intoxicație acută cu alcool etilic, comă gradul I-II, potrivit stiri.botosani.ro.

A fost deschisă o anchetă de către conducerea şcolii, iar elevul va fi sancţionat.

„Indiferent ce facem noi în școală, atâta timp cât în afara școlii deși există un cadru legal vizavi de vânzarea băuturilor alcoolice și a tutunului , totuși avem agenți economici care vând aceste produse minorilor, fără a suporta consecințele legii, înseamnă că și munca noastră în școală este în zadar. Așteptăm raportul comisiei să ni-l transmită și cu propunere de sancțiune. Atâta timp cât era în curtea școlii va trebui să suporte regulamentul”, a declarat Gabriel Hârtie, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani.

Citeşte şi CUTREMURĂTOR: O fetiţă de trei ani a fost găsită mângâindu-şi mama moartă de frig