Un fost poliţist a murit după ce a intrat cu maşina în plin într-un camion

Un fost poliţist din judeţul Caraş Severin a murit  joi noapte într-un cumplit accident. Acesta a intrat frontal într-un camion. Impactul a fost extrem de puternic şi pentru ca nu purta centura de siguranţă bărbatul a zburat prin parbriz.

27 mart. 2015, 06:33
Un fost poliţist a murit după ce a intrat cu maşina în plin într-un camion

Accidentul a avut loc la ieşirea din localitatea Glimboca, în judeţul Caraş-Severin, informează România TV. Fostul poliţist, în vârstă de 54 de ani, gonea pe şosea, iar într-o curbă uşoară nu a mai putut controla maşina şi a intrat frontal într-un camion. Şoferul mastodontului nu a mai apucat să facă nimic.

Citeşte şi ACCIDENT în Giurgiu. Un autovehicul de marfă s-a răsturnat

„Dintr-o dată am văzut că vine cu viteză şi a intrat frontal în mine. Nici nu ştiu cum s-a întâmplat. Dintr-o dată am văzut că vine, am tras drepta, nici nu am avut timp să frânez”, a spus şoferul camionului. Maşina fostului poliţist s-a făcut zob. Impactul a fost atât de puternic încât omul a fost aruncat prin parbriz, la câţiva metri.

Citeşte şi Fotbalist din LIGA I, implicat într-un ACCIDENT RUTIER. Fetiţa lui a ajuns la SPITAL

Bărbatul a mai trăit doar câteva minute. În drum spre spital a murit. La scurt timp, rudele au ajuns la locul nenorocirii. Când au văzut mormanul de fiare, oamenii au făcut un şoc.

Bucăţi din autoturism au fost răspândite pe o rază de o sută de metri. Circulaţia în zona accidentului a fost blocată în jur de două ore.