Un gălăţean dat în urmărire europenă a LEŞINAT atunci când poliţiştii l-au prins încercând să iasă din ţară

Un bărbat a leşinat la propriu atunci când a dat cu ochii de politisti. Este vorba despre un tânăr din Galaţi care încerca să iasă din ţară, deşi pe numele lui fusese emis un mandat european de arestare. În momentul în care poliţiştii de frontieră l-au luat la intrebări, bărbatului i s-a făcut rău şi a lesinat de mai multe ori. 

RomaniaTV.net
19 dec. 2017, 08:42
Un gălăţean dat în urmărire europenă a LEŞINAT atunci când poliţiştii l-au prins încercând să iasă din ţară

Tânărul s-a prezentat la punctul de trecere a frontierei Nădlac și a prezentat documentele, moment în care poliţiştii au intrat la bănuieli. În urma verificărilor, aceştia au depistat că pe numele bărbatului era un emis un mandat european de arestare pentru infracțiuni contra proprietății.

La auzul veștii că va fi arestat, tânărul a intrat în panică și a leşinat, la propriu. Poliţiştii s-au văzut nevoiţi să sune la 112 şi să ceară ajutor. La fața locului a ajuns imediat o ambulanță care l-a preluat pe bărbat și l-a transportat la Spitalul Județean Arad. După mai multe investigații, barbatul a fost diagnosticat cu atac de panică.

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat o persoană pe numele căreia era emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii. Pe durata controlului de frontieră, cel in cauza a manifestat stări de leşin, drept urmare polițiștii de frontieră au solicitat prin apel unic la 112 asistenţă medicală în Punctul de Trecere a Frontierei. În urma consultării tânărului de către un echipaj medical din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Arad – Substaţia Pecica, acesta a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad pentru investigaţii deoarece a fost diagnosticat cu atac de panică”, transmit reprezentanții IPJ Arad.

După ce și-a revenit, tânărul a fost predat polițiștilor din Arad, care vor lua toate măsurile legale ce se impun în acest caz.