Un guru indian, care vizitat de câteva ori ţara noastră, a făcut profeţii cutremurătoare despre România! Te trec fiorii

Uniunea Europeană și Statele Unite ale Americii se vor prăbuși după cel de al treilea război mondial. Alte țări se vor ridica să orânduiască lumea, banii vor conta mai puțin, iar oamenii se vor întoarce la credință. Un profet indian care a vizitat de câteva ori țara noastră susține că România va avea o misiune de salvare.

RomaniaTV.net
07 iul. 2017, 14:17
Un guru indian, care vizitat de câteva ori ţara noastră, a făcut profeţii cutremurătoare despre România! Te trec fiorii

Un profet indian susține că cel de al treilea război mondial este inevitabil, iar țările puternice din zilele noastre vor pierde supremația. Raportul de forțe se va schimba și numai popoarele cu o istorie veche și cu o spiritualitate profundă vor reuși să supraviețuiască.

Încă din anii 1980, când a vizitat prima dată țara noastră, profetul indian Gupta Swami încerca să tragă un semnal de alarmă asupra viitorului nostru. El a venit în țară la invitația cuplului Ceaușescu, interesat să cunoască mai multe din secretele destinului lor. Dar profețiile pe care le-a făcut au deranjat-o profund pe Elena Ceaușescu și Gupta Swami a fost nevoit să părăsească România forțat.

Criza se adâncește

În anul 1983, când indianul Swami se afla în țara noastră, el a prevăzut căderea comunismului și moartea familiei de dictatori. A profețit, apoi, că va veni o perioadă foarte grea pentru poporul român, multă sărăcie, schimbări politice și sociale fără precedent. Mai grav este că profetul indian a prevăzut adâncirea crizei economice pentru o perioadă lungă de timp, chiar dacă în aparență economia pare să meargă spre bine.
Al treilea război mondial va fi scurt, dar crunt

În opinia sa, România va fi aruncată în cel de al treilea război mondial și tinerii soldați români vor lupta pe alte fronturi, departe de casă, pentru interesele altor state. Va fi un război scurt, dar înfiorător, care va duce la decăderea marilor puteri și la destrămarea legăturilor economice dintre țările puternice. Dar alte țări se vor ridica și Europa se va conduce după alte valori și principii. După război, în Bucovina se va naște una dintre cele mai mari personalități politice ale noului viitor. Un nou lider și o nouă politică va transforma țara noastră într-un stat puternic și înfloritor.

Rămâne de văzut cât de reale sunt profețiile gurului indian! Vocea lui a avut un ecou puternic în India anilor 1960 – 1970, când prevestea căderea comunismului, detronarea lui Gorbaciov și chiar prăbușirea navetei spațiale Columbia în anul 2003.