Un ÎNGER de copil, în IADUL bolii şi al deznădejdii.O fetiţă de doi ani are nevoie URGENTĂ de ajutor

O fetiţă de doar doi ani din Timişoara s-a născut cu o serie de afecţiuni foarte grave care îi pun zilnic viaţa în pericol. Părinţii ei, care luptă cu disperare pentru a-i oferi micuţei o viaţă mai bună, speră ca făcând public cazul ei să o poată duce în Ungaria, unde ar urma să fie supusă unei operaţii pentru îndepărtarea hematomului de pe creier.

RomaniaTV.net
14 aug. 2013, 06:59

Tănase Angela s-a născut cu probleme grave de sănătate. La numai doi anişori, copila a fost supusă deja la două intervenţii chirurgicale dificile şi acum urmează să plece în Ungaria pentru ca medicii de acolo să-i îndepărteze un hematom de pe creier care îi ameninţă zilnic viaţa.

Micuţa suferă de insuficienţă renală acută, epilepsie, hidrocefalie şi hematom pe creier, boli grele pentru un copil atât de mic. Copila trebuie operată de urgenţă la o clinică din Ungaria pentru îndepărtarea hematomului, însă familia nu are banii necesari pentru a se deplasa cu micuţa peste hotare.

Din această cauză, mama copilei a făcut un apel disperat pentru a reuşi să strângă banii necesari efectuării operaţiei. Cei care doresc să o ajute pe micuţa Angela Tănase pot efectua donaţii în contul titularului Tănase Lina Florentina:  RO08BTRL01101201G77812XX (LEI) sau RO80BTRL01104201G77812XX (EURO).