Un liberal a dezvăluit unde se află preşedintele Klaus Iohannis

Misterul dispariţiei lui Klaus Iohannis de pe scena politică, în ultimele săptămâni, a fost lămurit. Un reprezentant al PNL a declarat, marţi, la România TV că şeful statului se află în Bucureşti.

18 aug. 2015, 20:45

Preşedintele Klaus Iohannis nu este plecat în concediu în străinătate, aşa cum s-a speculat în ultima perioadă, şi nici măcar la Sibiu. Deputatul PNL, Diana Tuşa, a mărturisit, marţi seară, la România TV, că şeful statului Klaus Iohannis se află în Bucureşti. „Este în Bucureşti şi lucrează„, a spus Diana Tuşa.

Administraţia Prezidenţială a anunţat, luni, în urma unei solicitări făcute de România TV, că preşedintele Klaus Iohannis se află în ţară şi nu în străinătate, la Miami, aşa cum a apărut în unele surse media

Klaus Iohannis a plecat în vacanţă după şedinţa CSAT, din 30 iulie. De atunci nu a existat nicio informaţie oficială despre locul unde se află şeful statului, pe surse făcându-se cunoscut faptul că preşedintele şi soţia vor petrece zilele de vacanţă la Neptun şi acasă, la Sibiu.

În tot acest timp, au existat câteva comunicate ale Preşedinţiei privind, în principal, decretele semnate de Iohannis, însă luni, 17 august, nu se ştie dacă acesta a revenit la Cotroceni sau îşi prelungeşte vacanţa.

Jurnalistul Ion Cristoiu spune că este „unic” în istoria României această dispariţie a preşedintelui ţării şi explică de ce crede el că nu există imagini cu Iohannis, aşa cum s-a întâmplat cu Victor Ponta.E un lucru unic dispariţia completă a preşedintelui. Nu există pentru un demnitar concediu. Concediu în sensul că dispari şi nu mai ştie nimeni de tine. Concediul e un fel de activitate, dar stai la mare sau la munte. In cazul lui Iohannis avem o chestiune: omul chiar îşi respectă concediul de bugetar”, a declarat Ion Cristoiu.