Un POLITICIAN îşi caută DUBLURĂ. Ce nu poate face înlocuitorul: „Nu se va culca cu soţia mea”

Un politician din Mexic a postat pe Facebook un anunţ prin care spune că este în căutarea unei dubluri care să meargă în locul lui la diferite evenimente. Cu toate acestea, persoana aleasă nu va putea participa la şedinţele din Parlament şi nu are voie să se culce cu soţia lui.

30 mai 2015, 08:00

Politicianul Renato Tronco Gomez spune că va oferi un premiul de 40.000 de pesos câştigătorului, adică 2.700 de dolari, alături de atenţia media pe care o va primi cel ales. Până acum, patru concurenţi au intrat în competiţie, potrivit Oditty.

Citeşte şi POLITICIAN ROMÂN, dezbrăcat la bustul gol ziua în amiaza mare în mijlocul parcului VIDEO

Deputatul independent din statul Veracruz vrea să îşi înveţe câştigătorul să vorbească şi să se poartă ca el, în acesta fiind obligat să aibă grijă de obligaţiile lui. Mai mult, el va avea un salariu ca asistent al politicianului, însă responsabilităţile lui vor fi limitate.

Dublura mea nu va putea să asiste la sesiunile din Parlament, deoarece se votează pe bază de amprentă şi nu îmi voi tăia un deget să îi dau lui. De asemenea, va semna un angajament prin care nu se va putea culca cu soţia mea, nu va locui în casa mea şi nu o să fie tatăl copiilor mei. Ideea mi-a venit acum doi ani, dintr-o glumă„, a declarat Gomez.

Citeşte şi O femeie POLITICIAN, victimă a HACKERILOR. A apărut NUD pe internet. „Nu mă deranjează, e ARTĂ EROTICĂ” FOTO

Cu toate acestea, criticii spun că acest concurs bizar este doar un mod prin care politicianul caută atenţie, dorind să îşi îmbunătăţească imaginea pentru a putea candida drept guvernator. În acelaşi timp, Tronco se apără şi declară că lumea va ştii tot timpul că este vorba de dublura sa şi nu vrea să păcălească pe nimeni.