Un poliţist pensionat a fost numit la conducerea instituţiei care supraveghează platformele din Marea Neagră

Vasile Guşatu, actualmente pensionar MAI şi fost angajat al Poliţiei de Frontieră Giurgiu şi al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, a fost numit de premierul Tudose vicepreşedinte al Autorităţii care reglementează operaţiunile offshore din Marea Neagră.

RomaniaTV.net
14 nov. 2017, 14:32
Un poliţist pensionat a fost numit la conducerea instituţiei care supraveghează platformele din Marea Neagră

Instituţia va plăti printre cele mai mai mari salarii din România, la nivelul celor din ANRE, iar Guşatu va încasa peste 9.000 de euro pe lună, scrie ECONOMICA.NET.

„Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Vasile Guşatu se numeşte în funcţie de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii Competente de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore din Marea Neagră, pe o perioadă de cinci ani”, se arată în decizia semnată de premierul Mihai Tudose şi publicată în Monitorul Oficial din data de 13 noiembrie.

Vasile Guşatu este din Giurgiu, este pensionar, fost angajat al Ministerului de Interne, aşa cum apare într-un CV al său pe care l-am găsit pe site-ul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Dunării Fluviale Giurgiu, unde apare ca vicepreşedinte şi administrator provizoriu, după pensionarea sa din 2016.

Potrivit presei locale, după ce s-a pensionat, Vasile Guşatu s-a înscris în ALDE. A candidat la alegerile parlamentare, pe listele acestei formaţiuni politice.

Citeste continuarea pe ECONOMICA.NET.