Un profesor şi-a bătut cu bestialitate soţia în şcoală. Doar asistenta medicală a reuşit să pună capăt loviturilor

Gest şocant al unui profesor din Huşi. Bărbatul şi-a bătut soţia chiar în şcoală. Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Huşi au emis pe numele bărbatului ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

31 mai 2017, 20:57
Un profesor şi-a bătut cu bestialitate soţia în şcoală. Doar asistenta medicală a reuşit să pună capăt loviturilor

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, angajat al unui liceu din Huşi, a fost arestat preventiv după ce şi-a agresat soţia chiar în incinta unităţii şcolare, în afara orelor de curs, el fiind acuzat de săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie, lipsire de libertate şi ameninţare.

Scenele violente au avut loc în cabinetul medical din şcoala unde bărbatul predă. Soţia lui îşi petrecuse noaptea acolo după ce plecase de acasă din cauza comportamentului violent al soţului. Supărat, bărbatul şi-a lovit nevasta şi doar asistenta medicală a reuşit să pună capăt bătăii. Ea a anunţat autorităţile, victima depunând apoi o plângere la poliţie.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Huşi au emis pe numele bărbatului ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, iar ulterior acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huşi cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive, conform Agerpres.

Magistraţii de la Judecătoria Huşi au dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

Vezi si: Un bărbat, bătut crunt de fostul său coleg după ce l-a denunţat