Un profesor universitar a fost găsit mort în casă. Există indicii că ar fi vorba despre o crimă

Un profesor universitar din Maramureş a fost găsit mort, marţi dimineaţă. Din primele informaţii, se pare că acesta ar fi fost victima unui conflict domestic. Principalul suspect este chiar fiul profesorului.

10 iul. 2018, 08:55
Un profesor universitar a fost găsit mort în casă. Există indicii că ar fi vorba despre o crimă

Liviu Gavrilescu era profesor la Universitatea de Nord, fost consilier al prefectului şi consilier IT la Prefectura Maramureş. Bărbatul şi fiul său s-ar fi certat în cursul nopţii, victima ar fi fost lovită, iar leziunile i-ar fi cauzat moartea.

„A fost sesizată poliţia în această dimineaţă cu privire la decesul unei persoane. S-a costituit o echipă complexă de cercetare şi se desfăşoară veificări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc fapta. Cercetările se desfăşoară sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş”, a declarat pentru axanews.ro Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Maramureş.

Persoana decedată a fost transportată la spital pentru efectuarea necropsiei. Procurorii şi criminaliştii se află acum la faţa locului pentru cercetări.

„Am fost sesizaţi cu privire la infracţiunea de omor. Colegul nostru se află acum la faţa locului împreună cu o echipă de criminalişti de la IPJ Maramureş”, a declarat pentru axanews.ro, Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş. Liviu Gavrilescu avea 66 de ani şi era conferenţiar universitar, doctor în ştiinţe economice. El preda la Centrul Universitar Nord din Baia Mare.

Fiul bărbatului este căutat de poliţişti.