Un român celebru anunţă: „Aveţi mare grijă: o ambulanţă mov răpeşte femei!” Ce se întâmplă DE FAPT

Dinu Șovea, un român stabilit în Marea Britanie, a ajuns celebru pe rețelele de socializare datorită postărilor amuzante despre care mulți nu se prind că sunt, de fapt, niște pamflete în care ironizează o anumită categorie de oameni.

11 iul. 2018, 15:37
Un român celebru anunţă: „Aveţi mare grijă: o ambulanţă mov răpeşte femei!” Ce se întâmplă DE FAPT

Dinu Șovea a revenit cu o nouă astfel de postare.

O scriitoare, la un pas de a fi linşată de un grup de oameni care o acuză că voia să răpească copii. Femeia e în stare de şoc

„Scumpii mei, aveti mare grija! Se pare ca prin Londra si nu numai, se plimba o ambulanta mov ce rapeste femei. La volanul ambulantei inchiriate se afla un cocalar umflat cu prafuri si tot felul de chimicale. Am pus poza si cu el. Se pare ca rapeste cu preponderenta fomistele disperate dupa bani si imagine. Alea fara caracter, fara scrupule ce vomita de la munca si fac bani cu dosul. Alea fara 7 ani de acasa, fara prea multe clase… ce totusi se cred femei de clasa. Alea fara scola, dar cu scoala pe ele. Puscariasele alea de cred ca banii vin cand te lipesti de un om realizat, iar munca este o rusine. Aveti grija la Ambulanta Mov si la puscariasele voastre. Dati-le tag tuturor puscariaselor sa le preveniti. P.S.: Multe dintre flamandele de care am vorbit sunt si de sex masculin”, a scris Dinu Șovea pe Facebook.