Un temut criminal în serie s-a sinucis în închisoare. Şi-a tăiat gâtul cu lama de ras

Criminalul şi violatorul în serie indian M. Jaishankar a fost găsit mort în celula sa, de la Închisoarea Centrală din Bangalore. Avea 41 de ani.

28 feb. 2018, 19:07

El era cunoscut sub numele de Psycho Shankar şi era vinovat, în mod eficial, de 30 de violuri, 15 crime şi două evadări. Pentru faptele sale fusese deja judecat şi primise o sentinţă de 32 de ani de închisoare. Duminică, pe 25 februarie, el a încercat să evadeze, dar a a fost prins şi trimis la izolare. A reuşit totuşi să fure o lamă de ras de la bărbierul închisoarii, astfel că după câteva ore, marţi, a fost găsit de gardieni într-o baltă de sânge, cu gâtul tăiat.

Psycho Shankar mai încercase să evadeze în 2013, când şi-a fracturat piciorul după ce a sărit de pe zidul înalt de 10 metri al închisoarii, pe care reuşise să îl escaladeze. Chiar şi aşa, a reuşit să se îndepărteze de închisoare, dar a fost prins la scurt timp, în timp ce încerca să cumpere o motocicletă pentru a putea pleca din Bangalore. Vânzătorul s-a dovedit a fi un informator al poliţiei.

M. Jaishankar a fost implicat în peste 30 de cazuri de viol şi 15 cazuri de crimă, pe teritoriile statelor Tamil Nandu şi Karnataka. Neoficial, se crede că ar fi ucis cel puţin 19 femei. După faptele sale a fost creat chiar şi un film. M. Jaishankar lucra ca şofer de camion. Se crede că a început cu violurile şi crimele în 2008, dar primul caz oficial de care a fost acuzat s-a petrecut pe 3 iulie 2009, când avea 34 de ani. Până în august 2009 el ucisese deja 12 femei şi violase altele 6. A evadat de două ori din închisoare, prima oară în 2011, când a fost prins după două luni, iar a doua oară în 2013.