Un TIR cu stupi cu albine, răsturnat pe şosea

Un TIR încărcat cu stupi de albine s-a răsturnat, miercuri, în jurul orei 05:50, la intrare în Băile Felix dinspre Hidișel.

RomaniaTV.net
23 mai 2018, 08:37
Un TIR cu stupi cu albine, răsturnat pe şosea

Şoferul unui autocamion încărcat cu stupi cu albine a pierdut controlul direcției și, cel mai probabil, din cauza balansului s-a răsturnat. În incident nu a fost alte autoturisme implicate. Albinele care au ieșit din stupi, fiind foarte agitate, un îngreunat intervenția echipajelor care au venit sa ridice TIR-ul de pe carosabil.

De asemenea, echipele de intervenție au avut nevoie de costume speciale pentru a ajuta, printre albinele agresive, la mutarea stupilor care rămăseseră intacți.

„Pentru gestionarea evenimentului, la fața locului au fost mobilizați pompierii Gărzii 1 Mai cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și echipajul de prim ajutor calificat al Detașamentului 2 de Pompieri Oradea. Pompierii militari au acționat pentru asigurarea zonei, spălarea carosabilului în scopul prevenirii altor evenimente nedorite și utilizând echipamente de protecție specifice unor astfel de intervenții, au degajat șoseaua, transportând stupii în afara carosabilului”, a precizat maior ISU Crișana, Camelia Roșca.