Un vasluian şi-a deschis MAGAZIN ALIMENTAR în garaj VIDEO

Un bãrbat de 65 de ani, din Vaslui, s-a jucat de-a magazinul, cu gândul cã va putea obtine repede un profit si fãrã prea multã bãtaie de cap. Acesta si-a improvizat o prãvãlie în propriul garaj si si-a expus marfa.

22 sept. 2015, 06:18
Un vasluian şi-a deschis MAGAZIN ALIMENTAR în garaj VIDEO

De la preparate din carne, lactate, fructe, legume dulciuri si pânã la încãltãminte sau cârlige de rufe. Oferta era variatã si preturile fãrã concurentã, la „supermarketul” din garaj.

Planurile i-au fost date însã peste cap, de comisarii Protectiei Consumatorului care au descins la garajul sãu si nu au fost deloc încântati de ce au descoperit. Fãrã a avea vreo autorizatie si fãrã a respecta normele minime de igienã, bãrbatul o fãcea pe-a comerciantul. Comisarii, îngroziti de modul în care acesta îsi vindea marfa, au anuntat deja cã îl vor sanctiona drastic. Pentru a-i închide prãvãlia, la fata locului au fost solicitati politistii locali, care mai mult fortat l-au convins pe bãrbat sã îsi închidã garajul cu marfa care constituia un adevãrat pericol pentru consumatori.

Preparatele sunt tepene, le-am scos din congelator, am sã cumpãr o lãditã si le pun acolo. Sunt muste si, unde nu sunt muste? Miroase urât? Nu-i nimic, acus o sã dau cu lavabil, pun fotoliu, canapea, sufragerie fac aici! „, a declarat Marcel Constandache, potrivit vremeanoua.ro.

Este singurul caz de acest fel, în judetul Vaslui. Nu am mai întâlnit asa ceva. Încalcã toate normele, ale protectiei consumatorului, fiscale si de ordine publicã. Nu are niciun fel de autorizatie. Este un pericol public. Riscã o sanctiune usturãtoare, minim de 10.000 de lei„, a declarat Constantin Vasilache, director la Protectia Consumatorului Vaslui.