Una dintre fiicele lui Corneliu Vadim Tudor, ofertă de muncă la Senatul României VIDEO

Senatorul Haralambie Vochiţoiu, impresionat de tragedia din familia lui Corneliu Vadim Tudor, a decis să le ajute pe fetele şi soţia Tribunului. Parlamentarul a decis să o angajeze pe una dintre fetele lui Vadim la cabinetul său.

17 sept. 2015, 13:50

Soţia lui Corneliu Vadim Tudor s-a plâns că ea şi fetele sale nu au niciun venit din care să se întreţină, mai mult decât atât, au de achitat datorii foarte mari. Impresionat de momentele grele prin care trec rudele lui Vadim, senatorul Haralambie Vochiţoiu a decis să o angajeze pe una dintre fiicele Tribunului.

Soţia lui Corneliu Vadim Tudor a spus că şi-ar dori un loc de muncă pentru fete. Am decis, în urma unei discuţii cu doamna şi cu fetele, ca de luni încolo, una dintre fiice, care doreşte, să fie consilier parlamentar. Va fi angajată la cabinetul meu senatorial. Sunt convins că tot bagajul genetic al lui Vadim Tudor s-a transmis şi către fete. Una dintre ele vor avea un loc de muncă în Senatul României„, a declarat la România TV parlamentarul Haralambie Vochiţoiu.

Lidia Tudor, fiica cea mare a Tribunului, a declarat în ziua înmormântării, că nu s-a hotărât dacă va accepta propunerea lui Haralambie Vochiţoiu şi că are mai multe oferte de muncă. Mai mult, tânăra a mărturisit că nu va intra niciodată în politică.

Deocamdată nu ştiu dacă o să accept oferta de consilier parlamentar. Am primit mai multe oferte de muncă, dar trebuie să mă gândesc bine până să iau o decizie.

Tatăl meu nu şi-a dorit pentru mine să intru în politică şi nici eu nu-mi doresc să intru vreodată în politică, din cauza experienţei pe care a avut-o el în politică şi din cauza faptului că politica din România nu este un domeniu în care eu să intru. Nu am ce căuta acolo. Politica nu este pentru mine„, a declarat Lidia, fiica cea mare a lui Vadim.

Corneliu Vadim Tudor a fost înmormântat, joi, cu onoruri militare la Cimitirul Ghencea Civil, la ceremonia funerară fiind prezenți câteva mii de oameni. Sicriul cu trupul neînsuflețit al fondatorului Partidului România Mare a fost învelit cu drapelul național și fanfara militară a intonat Imnul țării, în timp ce militari din Garda de Onoare au tras focuri de armă.

CITEŞTE ŞI: Fiica lui Vadim Tudor, mesaj pentru apropiaţii tatălui ei care nu i-au adus un ultim omagiu: Să vă fie ruşine!