Fiicele lui Corneliu Vadim Tudor s-au împăcat, după opt ani, de la dispariţia tatălui lor: „Înseamnă că e liniştit”

În curând se vor împlini 8 ani de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, iar fiicele politicianului se pregătesc de pomană, aşa cum fac în fiecare an, oferind pachete cu preparatele de post preferate ale "Tribunului".

07 sept. 2023, 19:40
Fiicele lui Corneliu Vadim Tudor s-au împăcat, după opt ani, de la dispariţia tatălui lor: „Înseamnă că e liniştit”

Lidia Tudor, fiica cea mare a “Tribunului”, a dezvăluit că ea și familia ei pregătesc pomana tatălui lor, pe care o fac în fiecare an. Fiicele lui Vadim vor pregăti pachetele cu mâncărurile pe care le prefera acesta.

“Tata este tata și o să rămână veșnic în amintirea noastră. Noi dăm de pomană, de când a murit tata, vara și toamna, dar în general pe 14 septembrie, mereu, facem pomană.

Așa că și anul ăsta, când se împlinesc opt ani de la moartea tatălui nostru, o să mergem la Biserică să facem același lucru cu pachețele cu mâncare de post.

Vrem să punem în punguțe ce îi plăcea lui să mănânce: fructe, ceva dulce, un suc. Vedem noi mai exact atunci”, a declarat Lidia pentru Click.ro.

Citeşte şi: Divorț șoc în lumea mondenă! Celebrul cuplu se desparte după doar 4 ani de căsnicie

După decesul lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia l-a visat pe acesta în fiecare an, timp de șase ani, în diverse momente. Deși se bucura să-și vadă părintele în vis, aceasta știa că poate acesta era, de fapt, neliniștit.

În ultimii doi ani, “Tribunul” nu i-a mai apărut în vis fiicei sale. Acesta e un motiv de bucurie pentru Lidia, care spune că sufletul tatălui ei și-a găsit, în sfârșit, liniștea.

“În ultima vreme nu l-am mai visat deloc. L-am visat vreo șase ani la rând în diferite momente aparte, doar îmi apărea în vis și cam atât. Îmi plăcea să îl visez pe tata, normal, doar că după o perioadă am realizat că el era neliniștit.

De vreo doi ani nu îl mai visez și asta este bine. Înseamnă că este mulțumit de noi și liniștit”, a mai spus aceasta pentru sursa menționată.

Citeşte şi: Anamaria Prodan începe să se afirme pe prima scenă a politicii româneşti. Impresara s-a fotografiat cu mai mulţi miniştri la evenimentul politic al săptămânii