RCA 2018: Unde poţi afla online în ce clasă de risc te încadrezi

Publicat: Marţi, 23 Ianuarie 2018 11:36 // Actualizat: Marţi, 23 Ianuarie 2018 13:44 // Sursa: romaniatv.net

Căutarea se poate face simultan pentru maximum cinci vehicule, iar criteriile de căutare sunt numărul de înmatriculare sau numărul de identificare a autovehiculului (seria de şasiu). Rezultatele furnizate reprezintă încadrarea în clasa B/M pentru fiecare autoturism în parte, pentru data de referinţă aleasă, precum şi alte detalii privind poliţa RCA (compania de asigurare, durata contractului).

Foto: romaniatv.net

„Acest instrument oferă un plus de transparenţă în ceea ce priveşte detaliile contractelor RCA şi, de asemenea, informează în permanenţă asiguraţii cu privire la clasa de B/M în care sunt încadraţi. Consider că aplicaţia pe care am lansat-o astăzi va fi foarte utilă consumatorilor, pentru că sistemul bonus-malus are un rol esenţial în determinarea tarifului poliţelor auto obligatorii", a declarat domnul Leonardo Badea, Preşedintele ASF, potrivit capital.ro.

Citeşte şi CALCULATOR RCA 2018. Cât costă asigurarea maşinii tale în acest an

În situaţia în care un asigurat persoană fizică deţine mai multe vehicule, acesta beneficiază de aceeaşi clasă a sistemului B/M pentru toate vehiculele, respectiv cea mai favorabilă asiguratului. În cazul persoanelor juridice, sistemul B/M se aplică pentru fiecare vehicul în parte.

Vezi aici în ce clasă de risc te încadrezi la RCA.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
asigurare obligatorie auto clasa risc rca RCA ieftin Bucuresti
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6605
RON
13 Dec
noapte -4 °
zi 4 °
Ultimele joburi adaugate
24 H