Unul dintre violatorii din Vaslui s-a luat la BĂTAIE în puşcărie. Ce REPLICĂ l-a scos din minţi

Silviu Burada, unul dintre cei şapte violatori din Vaslui, s-a bătut în închisoare cu un alt deţinut, în sala de mese, potrivit unui apropiat.

24 oct. 2015, 06:54
Unul dintre violatorii din Vaslui s-a luat la BĂTAIE în puşcărie. Ce REPLICĂ l-a scos din minţi

Silviu (n.r Silviu Burada) s-a batut in puscarie. El l-a lovit pe unul l-a necajit in mai multe randuri. Asta s-a intamplat acum doua saptamani, in timp ce se aflau la masa. Burada s-a enervat din cauza ca celalalt detinut l-a tot facut violator„, a dezvăluit apropiatul violatorului pentru cancan.ro.

Se pare ca dupa cele intamplate au mai fost si alti detinuti care ar fi incercat sa il loveasca pe cel care a abuzat-o pe Raluca.

Au fost si alti puscariasi care au vrut sa il loveasca pe Silviu, dar si pe ceilalti implicati in acest caz. Stiu ca Silviu Avadanei le-a transmis agresorilor un mesaj clar: Cine se atinge de noi…o sa moara„, completeaza un apropiat din anturajul celor sapte violatori.

Marţi, a avut loc un nou termen la Curtea de Apel Iasi în dosarul violatorilor din Vaslui. Cei şapte bărbaţi care au cerut pedepse mai mici au fost aduşi în instanţă încătuşaţi şi vizibil schimbaţi, mult mai slabi şi resemnaţi. Rudele prezente au plâns aproape continuu. Victima lor care a cerut majorarea pedepselor, dar şi a despăgubirilor a fost reprezentată de avocat.

Înainte de a se pronunţa definitiv, instanţa a cerut reverificarea probelor. Câţiva dintre inculpaţi au cerut să fie reaudiaţi, iar la următorul termen, fixat pe data de 3 noiembrie, vor face declaraţii şi doi martori.

Judecătorii vasluieni au dat pedepse între cinci şi opt ani de închisoare. Astfel, Boicu Ionut Bogdan (21 ani) – a fost condamnat la 5 ani si 8 luni închisoare cu executare, Burada Silviu (21 ani) – a fost condamnat la 8 ani si 4 luni închisoare cu executare, Burlacu Paul Andrei (28 ani) – a fost condamnat la 7 ani închisoare cu executare, Surleac Ioan (20 ani) – a fost condamnat la 5 ani si 8 luni închisoare cu executare, Bolboceanu Petrică (23 ani) – a fost condamnat la 7 ani de închisoare cu executare, Rotaru Alin Dumitru (18 ani) – a fost condamnat la 5 ani si 8 luni închisoare cu executare, Avădanei Silviu (22 ani) – a fost condamnat la 7 ani închisoare cu executare.

Judecătorii au decis, prin pedepsele mici, să le mai dea violatorilor o şansă. Au ţinut cont de faptul că aceştia sunt tineri, fără cazier, aşa că cea mai mare pedeapsă, de 8 ani şi 4 luni, a primit violatorul care a pus la cale totul. Procurorii ceruseră însă 12 ani de închisoare.

Judecătorii au ţinut cont de faptul că violatorii sunt de la ţară, aşa că nu au primit o educaţie în familie sau la şcoală. Aşa se explică de ce violatorii nu au prea înţeles gravitatea fatelor comise.