Urmărire ca în filme la Târgu Jiu: Două echipaje de poliţie, pe urmele unui şofer băut

Urmărire ca în filme în această dimineraţă la Târgu Jiu, acolo unde un şofer care a urcat băut la volan nu a oprit la semnalele poliţiştilor. La câţiva kilometri distanţă a fost blocat de maşinile de poliţie.

18 mart. 2016, 08:47
Urmărire ca în filme la Târgu Jiu: Două echipaje de poliţie, pe urmele unui şofer băut

Poliţiştii de la rutieră au încercat să îl oprească pe şofer încă de la intrarea în oraş, bărbatul însă a accelerat şi a fost chiar la un pas să îl acroşeze pe agnetul aflat în stradă.

Imediat s-a dat alarma şi două echipaje ale poliţiei au pornit în urmărirea şoferului fugar. El a fost oprit într-un sens giratoriu din Târgu Jiu.

Nu am oprit, prima data am vazut, sa fiu sincer. Dupa aia, au intrat in fata mea, sa opresc, sa nu opresc. Au intrat in fata mea, n-am avut incotro„, a declarat şoferul băut.

Rrzultatul alcooltestului i-a lăsat pe poliţişti muţi de uimire. Bărbatul avea o alcoolemie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

IPJ Gorj a început o anchetă pentri că există suspiciuni că maşina cu numere de Finlanda nu ar fi înmatriculată legal în România. Deocamdată, şoferul s-a ales cu dosar penal pentru că s-a urcat băut la volan şi va avea şi permisul suspendat pentru o lună.