Urmează o nouă împăcare? Întâlnire de taină între Bahmu şi Prigoană FOTO

Despărţiţi de mai bine de un an, Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au dat, în urmă cu puţin timp, nas în nas. E adevărat, spun sursele noastre, întâlnirea de taină dintre cei doi a fost programată deja de ceva vreme, cei doi preferând un loc extrem de discret în care să se vadă.

31 mart. 2016, 13:43

În urmă cu doar câteva ore, Adriana Bahmuţeanu şi fostul ei soţ, omul de afaceri Silviu Prigoană, au decis că este cazul să se vadă într-un cadru civilizat, scrie spynews.ro. Iar întâlnirea celor doi a avut loc în cabinetul unui psiholog, loc în care cei doi au petrecut mai bine de o oră şi jumătate.

Citeşte şi Adriana Bahmuţeanu nu are voie să facă sex timp de 3 luni. „Dacă mă mănâncă gândacul, am…”

Ajuns primul, Silviu Prigoană a intrat uitându-se extrem de atent în jur în imobilul care găzduieşte cabinetul psihologului, vădit nemulţumit că se află acolo. La câteva minute, a apărut şi Adriana care, după ce a termina conversaţia la telefon pe care o avea, a intrat şi ea în aceeaşi clădire. 

După o oră şi jumătate, cei doi au plecat, din nou, separat, omul de afaceri ieşit primul, cu o figură care părea deranjată foarte tare, urmat, la doar două minute, de vedeta Tv, ceva mai relaxată.

„Am fost acolo pentru consilierea psihologică a copiilor, el a venit pentru că aşa a decis instanţa. Domnul Prigoană s-a văzut cu mine, dar a refuzat orice dialog. Am fost acolo să discutăm despre problemele copiilor, pe care el le-a negat, din nou”, a spus Adriana Bahmuţeanu.