Urmează un val de tensiuni în cuplu pentru aceste 5 zodii

Dragostea este cel mai frumos sentiment, însă nu toată lumea este capabilă să iubească cu intensitate și pasiune. Unii oameni sunt mai norocoși și au parte de foarte multă dragoste, în timp ce alții par a fi blestemați.

07 ian. 2018, 08:16
Urmează un val de tensiuni în cuplu pentru aceste 5 zodii

Veștile nu sunt foarte bune pentru anumite zodii și se anunță o mulțime de situații dificile în cuplu, scrie estisuperba.ro. Totuși, nativii născuți sub acest semn zodiacal nu ar trebui să se descurajeze, ci să încerce să rezolve problemele existente în cuplu.

Citeşte şi HOROSCOP: La ce să te aştepţi în 2018, în funcţie de zodia ta

Iată care sunt zodiile care vor avea tensiuni în cuplu:

SCORPION:

Din cauza unei relații trecute în urma căreia acești nativi a suferit, acum nu se mai pot bucura de compania partenerului de viață cum o făceau odată. Certurile și neînțelegerile sunt la ordinea zilei, însă este timpul să se rezolve totul.

Dacă acești nativi sunt dispuși să treacă peste și să nu mai trăiască în trecut, va fi în favoarea lor. Prin comunicare se poate rezolva totul și dacă vor acorda puțin timp persoanei iubite, totul va reveni la normal.

TAUR:

Taurii sunt persoane responsabile și tind să se axeze foarte mult pe muncă și uită de persoana iubită. Deși sunt persoane sensibile, în general, au un strop de duritate în vorbe, ceea ce le poate afecta relația.

Totul se poate rezolva dacă își fac puțin timp să discute cu sufletul lor pereche despre problemele de cuplu pe care le au.

SĂGETĂTOR:

Deși s-au descurcat de fiecare dată atunci când au avut dificultăți în cuplu, acum este diferit. Conflictele nu dispar de la sine cum se întâmpla odată și este ma mult de muncă pentru a-și împăca partenerul. Trebuie să acționeze cu calm și cu răbdare multă.

CAPRICORN:

Acești nativi au probleme financiare și acest lucru le va afecta și viața personală. Certurile cu persoana iubită sunt despre bani și despre problemele pe care acești nativi le au la locul de muncă.

Citeşte şi Horoscop 2018. Rezoluţii de an nou pentru fiecare zodie în parte. Află ce ai de făcut

Vin stresați acasă în fiecare zi și, mai ales nervoși și de cele mai multe ori, își varsă nervii pe partener. Nu este de mirare că acesta nu mai poate îndura încă o ceartă.

PEȘTI:

Se pare că partenerul de viață al acestor nativi este din ce în ce mai gelos. Chiar dacă nu are motive întemeiate, face din țânțar armăsar și acest lucru îi calcă pe nervi pe pești.

În ultima perioadă, nativii născuți sub acest semn zodiacal s-au axat mai mult pe venituri și au petrecut mult timp la locul de muncă, poate acesta este motivul pentru care au apărut conflicte. Este mai bine dacă vor petrece mai mult timp în compania persoanei iubite.