Val de accidente la sfârşit de săptămână

Scene de coşmar pe şosele la sfârşit de săptămână. Trei persoane au fost rănite la Târgu Jiu după ce două maşini s-au izbit din cauza unui şofer neatent, iar într-o comună din Vrancea un stâlp de electricitate a fost rupt de un autoturism care a intrat în plin în el. Şoferul şi pasagera au fost grav răniţi.

RomaniaTV.net
24 apr. 2017, 05:34
Val de accidente la sfârşit de săptămână

Accidentul din Vrancea a avut loc în comuna Dumbrăveni. Un şofer de 66 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat direct într-un stâlp de electricitate pe cate l-a şi rupt. Cei care se aflau în zonă au sărit imediat să îi ajute.

Victimele au fost în cele din urmă scoase din maşină şi trasportate la spital. O echipă de la electricitate a ajuns la faţa locului pentru a întrerupe curentul şi pentru a înlătura orice pericol.

Un accident teribil s-a produs şi la Târgu Jiu. O şoferiţă a ajuns pe contrasens în urma unei depăşiri şi a lovit în plin o altă masina oprită pentru a schimba direcţia de mers pentru a intra în curte.

La faţa locului au ajuns un echipaj de la descarcerare şi mai multe ambulanţe. Două persoane au fost transportate de urgenţă la spital. Traficul a fost ingreunat zeci de minute.

Şi în Bucureşti s-au produs accidente extrem de violent. Două maşini au fost făcute praf , în sectorul patru, după ce unul dintre şoferi nu a acordat prioritate. De asemenea, un alt tânăr a pierdut controlul volanului , în sectorul şase, şi a ajuns cu maşina pe liniile de tramvai. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Primul accident s-a produs în zona Podului Ciurel din sectorul şase. Un şofer , care conducea cu viteză, a intrat pe linia tramvaiului 41 iar la un momentdat a pierdut controlul volanului şi a lovit alte maşini care circulau regulamentar. După ce a provocat accidentul , şoferul s-a făcut nevăzut. Martorii susţin că acesta părea a fi băut.

Câteva minute mai târziu a avut loc un alt accident, de această dată pe Bulevardul Constantin Brâncoveanu. Un taximetrist care nu a acordat prioritate a lovit puternic un autoturism. Ambele maşini au fost aruncate de pe şosea. Din fericire niciunul dintre şoferi nu a fost rănit.