Vanghelie, despre candidaţii la Primăria Capitalei: E nevoie de lideri ca Băsescu şi Tăriceanu VIDEO

Românii au nevoie de lideri care să le dea o speranță, plecând de la Primăria Capitalei la toate nivelurile, a afirmat miercuri președintele interimar al Partidului Dreptății Sociale, Marian Vanghelie.
Iulian Tudor
13 apr. 2016, 10:56
Vanghelie, despre candidaţii la Primăria Capitalei: E nevoie de lideri ca Băsescu şi Tăriceanu VIDEO

„Este nevoie de niște lideri care într-adevăr să le dea o speranță românilor. Este nevoie de lideri în societatea românească, plecând de la Primăria Capitalei peste tot. Să ajungem la o campanie că oamenii nu vin la vot că nu știu pe cine să voteze? Din păcate. După declarația dlui Dragnea de la Cotroceni, înțeleg de ce e și doamna Firea candidată, înțeleg de ce stânga sau PSD este o chestie, o anexă undeva într-un cui, înțeleg toate lucrurile. Dar totuși bucureștenii au nevoie de niște candidați care au curaj și demnitate și care au și viziune pentru dezvoltarea Bucureștiului”, a susținut Vanghelie, într-o conferință de presă susținută la Senat.

Traian Băsescu defilează pe Facebook cu candidaţii pentru Bucureşti

Despre candidatul PNL la Capitală, Marian Munteanu, Vanghelie spune că „nu a apucat” să îl cunoască, dar i-a menționat ca exemple de lideri care ar putea conduce Bucureștiul pe fostul președinte Traian Băsescu și pe președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

„Nu am apucat să ne cunoaștem, eu eram prea mic când dânsul (n.r. Marian Munteanu) era în balcon la Universitate. (…) Nu am reușit să ne cunoaștem foarte bine. Dar vă spun că, pe zi ce trece, mă gândesc cu groază la ce va fi la Primăria Capitalei. Pe zi ce trece, eu cred că ar trebui mai multe personalități — că se numește Traian Băsescu, că se numește Călin Popescu-Tăriceanu — oameni care într-adevăr au o viziune despre a conduce o țară și de a conduce o Capitală. (…) Mă uitam cu groază la o emisiune a doamnei Firea, a spus așa: ‘Punctul cel mai important este metroul’. Poate metroul între București și Voluntari. Metroul nu este la Primăria Capitalei, iar dacă cineva o întreabă care sunt sumele care ar fi necesare pentru investițiile de la metrou, Primăria Capitalei nu le are nici în 10 ani. Punct. Dânsa vrea să conducă ceva ce nu există momentan”, a afirmat primarul suspendat al sectorului 5.

Întrebat dacă va candida la alegerile locale, Marian Vanghelie a arătat că va face un anunț „la momentul potrivit”.

„Aștept foarte mulți colegi care se vor înscrie în partid și o să văd, că sunt mulți mai buni ca mine. Și vreau să lăsăm și o generație tânără, de ce să ne grăbim? Vă anunț la momentul potrivit. Așteptăm formula sociologică ce ne va spune ce e de făcut. (…) Ca să fac o paranteză sunt demn, nu sunt nici frumos, nici bun, sunt demn, ceea ce ceilalți nu au așa ceva, nu au demnitate. Asta le trebuie politicienilor din România — demnitate. Dorim eradicarea fricii într-un proiect mai amplu în cadrul proiectului de țară, pentru că avem nevoie nu de modele noi, ci de politicieni care înțeleg într-adevăr cum să se comporte normal. Nu trebuie schimbată clasa politică, trebuie schimbată atitudinea și să existe atitudine la politicieni”, a precizat el.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”
Fanatik.ro
Animalul despre care puțini gospodari români știu. Un exemplar se vinde cu peste 1000 de lei, carnea lui e foarte apreciată
Capital.ro
Este obligatoriu în TOATĂ ROMÂNIA. Trebuie să plătiți la stat. Termenul final e 27 MAI
Playtech.ro
Imagini INTERZISE cu Simona Halep! Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt indecente
DailyBusiness
Ploile mătură România! Alertă ANM de weekend
Adevarul
De ce vor tot mai mulți români să revină acasă, după mulți ani de Germania. „Aici nici nu am unde să cheltuiesc banii”
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
O nouă taxă pe capul românilor. Va fi scandal național
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Unchiul copilei este principalul suspect al crimei! Ce i-ar fi făcut înainte să o omoare?!
Cancan.ro
Prognoza Accuweather actualizată | În România se anunță cea mai rece vară din ultimii ani
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Cine este Maria, fetița din Botoșani găsită moartă într-o lizieră de salcâmi. Autoritățile caută principalul suspect
Capital.ro
UNGARIA a ajuns deja mult prea departe. Legăturile NU MAI POT fi ignorate
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
stirilekanald.ro
Cine a ucis-o pe Maria, fetița de 8 ani din Botoșani? Unchiul fetei, în vârstă de 32 de ani, este suspectul principal. A fost prins după o căutare de 12 ore!
substantial.ro
Parintele Calistrat Chifan recomanda rugaciune si calm în situatii dificile: ‘Totul e in mana lui Dumnezeu!’
MediaFlux
LOVITURĂ privind PENSIONAREA! Anunțul care cutremură SENIORII
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'