Vara asta poţi scăpa de grăsimea abdominală şi de colăcei dacă bei ASTA de două ori pe zi

Vara asta, poţi să scapi cu uşurinţă de grăsimea din zona abdomenului şi de colăceii care se formează pe talia ta. Consumă acest suc natural de două ori pe zi şi vei vedea rapid rezultatele.

RomaniaTV.net
08 iun. 2015, 11:09
Vara asta poţi scăpa de grăsimea abdominală şi de colăcei dacă bei ASTA de două ori pe zi

Dacă vei bea această băutură naturală de două ori pe zi, vei vedea că va face minuni pentru corpul tăuz şi te va ajuta să îţi recapeţi abdomenul plat în timp ce te odihneşti în compania unui suc sănătos de fructe.

Tot ceea ce ai nevoie este să îţi acorzi 2 minute din timpul tău şi să ai o dorinţă mare de a scăpa de excesul de grăsime din zona abdominală, iar în scurt timp, vei obţine un abdomen aplatizat. Acest smoothie are fibre din abundenţă şi enzime puternice care te ajută să arzi grăsimile.

Băuturi răcoritoare care te ajută să ai un abdomen plat în timp record. Prepară-le acasă

Este într-adevăr util în această perioadă a anului, deoarece reduce poftele de ceva dulce şi îţi detoxifică organismul. Compuşii din acest smoothie au fost atent aleşi pentru a activa metabolismul şi pentru a facilita procesul de ardere a grăsimilor din cea mai critică zonă a corpului.

Consumă acest smoothie de două ori pe zi, o dată dimineaţa şi o dată seara. În acest fel, vei topi grăsimea de pe burtă în două momente esenţiale ale zilei.

7 moduri să dai jos burta făra să mergi la sală

REŢINE: Atunci când prepari această băutură a doua oară, înlocuieşte frunzele de mentă cu 2 linguriţe de seminţe de in.

Află ingredientele şi modul de preparare pe feminis.ro.