Vasile Miriuţă revine pe BANCA TEHNICĂ. O nouă schimbare-şoc de antrenor în LIGA 1

Vasile Miriuţă este noul antrenor principal al celor de la FC Hermannstadt. Tehnicianul în vârstă de 50 de ani îi ia locul pe banca sibienilor lui Alexandru Pelici, omul cu care ardelenii au promovat în această vară în Liga 1.

09 oct. 2018, 08:54
Vasile Miriuţă revine pe BANCA TEHNICĂ. O nouă schimbare-şoc de antrenor în LIGA 1

FC Hermannstadt negociază ultimele detalii ale despărţirii de Alexandru Pelici, iar Vasile Miriuţă va fi pe bancă la următorul meci din campionat, cu Astra Giurgiu.

Sibienii  au traversat însă o serie extrem de proastă, care l-a costat postul pe Pelici: are un singur punct în ultimele şase meciuri. După cinci eşecuri la rând a urmat egalul de sâmbătă, din Bănie, 1-1 cu CSU Craiova. Pelici a răbufnit chiar după meciul din etapa precedentă, când a insinuat că a auzit zvonurile potrivit cărora Miriuţă i-ar lua locul.

„De vreo patru etape știu de numele celui care urma să mă înlocuiască. Asta este, mergem înainte, nu e nicio problemă și depinde numai de noi să obținem puncte”, a declarat Pelici după egalul de la Craiova.

Vasile Miriuţă le-a mai antrenat în carieră pe Energie Cottbus II, Ceahlăul, CFR Cluj, Gyor, ASA Târgu Mureş, Energie Cottbus, Concordia Chiajna şi Dinamo.