Vedeta care şi-a înfrumuseţat zona intimă cu 100.000 de dolari apelând la sfaturile celei mai mari actriţe din filmele pentru adulţi

Medicina modernă reușește, mai nou, să schimbe orice și nu puține sunt femeile care apelează la diverse proceduri care promit să le asigure tinerețea veșnică. Oricât ar părea de ciudat, sunt chiar și vedete care și-au făcut intervenții estetice în zona intimă, pentru a se simți din nou ca la 20 de ani!  

07 mai 2018, 14:19

Primele pe listă sunt, evident, Kourtney și Kim Kardashian, niște pioniere în tot ceea ce ține de chirurgia estetică. Cele două surori, după ce au devenit mame, au simțit nevoia să-și schimbe ceva în zona intimă, așadar au apelat la laser vaginal, o metodă menită să îngusteze. Artista Hazel-E este și ea mare fan al acestui gen de proceduri – “Orice nou bărbat nou din viața ta merită un vagin nou-nouț” pare să fie mottoul ei –, aceasta reușind chiar performanța de a transmite live pe Facebook operația vaginală.

Și Sharon Osbourne, soția celebrului Ozzy, face parte dintre vedetele care și-au făcut intervenții în zona intimă, însă aceasta nu are deloc amintiri plăcute despre acele momente. A fost cel mai rău lucru! “A fost îngrozitor”, a declarat ea, însă, ulterior, nu a mai recunoscut că a apelat la o astfel de procedură. Starul social media Katie Price a cheltuit 100.000 de dolari pe operațiile estetice, făcându-și inclusiv și o intervenție în zona vaginului, iar apoi s-a plâns că arată complet fake. La acest gen de operație a apelat și fostul porno star Jenna Jameson, dar nu a fost deloc mulțumită de rezultate. Nici nu e greu de înțeles de ce…, scrie VIVA.

Ouă de jad în vagin

La o metodă extrem de ciudată, dar nu atât de intruzivă, a apelat Gwyneth Paltrow, care și-a introdus în vagin ouă de jad, practică menită să întărească vaginul și să producă mai multă plăcere… În toată această nebunie, cea mai normală pare actrița Shailene Woodley, care preferă să facă nudism pentru a-i da vaginului ei puțină vitamina D.

De aceste metode nu sunt străine nici vedetele de la noi, dar singura care a recunoscut că și-a făcut intervenții estetice în zona intimă este DJ Wanda. În anul 2012, artista și-a operat zona intimă, dar au trecut doi ani până s-a decis să vorbească despre asta, și e de înțeles. Pe scurt, Wanda și-a dorit să arate în zona intimă ca la 18 ani și, din câte declara, i-a reușit pe deplin, intervenția promițând hidratare, culoare și fermitate. Se pare că nu doar aspectul s-a îmbunătățit, ci și apetitul sexual. “În România, fetele știu să-si facă buzele mari și sânii ca pepenii, însă foarte puține realizează că nu contează doar asta. Americanii numesc această intervenție second face (a doua față), deoarece este la fel de importantă. În timp, totul capătă o cu totul altă față. De la culoarea pielii, până la aspectul mâinilor și chiar al organelor genitale. Eu vreau să fiu la fel de tonică și frumoasă, atât la exterior, cât și la interior”, a declarat DJ Wandav