Vedete care se mândresc că au rămas VIRGINE până în ziua nunţii FOTO

Vedetele de la Hollywood sunt adesea implicate in diferite scandaluri sexuale. Ele, in schimb, au preferat sa stea departe de tentatii şi au rămas virgine până în noaptea nunţii.

02 mart. 2015, 17:09
Vedete care se mândresc că au rămas VIRGINE până în ziua nunţii FOTO

Jessica Simpson

La varsta de 12 ani, tatal cantaretei i-a oferit acesteia inelul puritatii, iar vedeta i-a promis ca va ramane virgina pana se va casatori, scrie perfecte.ro. Jessica si-a tinut promisiunea pana la 22 ani, cand s-a maritat cu Nick Lachey, cel de care a divortat intre timp. Jessica a fost crescuta in cadrul religiei baptiste, iar tatal ei, pastor, a tinut ca ea sa respecte Biblia.

Adriana Lima

A rezistat in relatiile cu jucatorul de baseball Derek Jeter si starul rock Lenny Kravitz fara sa intretina relatii sexuale. Abia dupa casatoria cu jucatorul de baschet Marko Jaric a cunoscut placerile carnale. Adriana Lima sustine ca fost virgina pana la 27 de ani deoarece nu a vrut sa incalce regulile religiei sale si nu a vrut sa faca sex inainte de casatorie.

Sarah Drew

Actrita care joaca rolul doctorului April Kepner are mai multe in comun cu personajul ei decat s-ar crede. In viata reala, ea a asteptat sa se casatoreasca si abia apoi a intretinut relatii intime cu sotul ei.

Lisa Kudrow

Una dintre actritele preferate ale adolescentilor din intreaga lume datorita rolului memorabil din serialul „Friends”, a dezvaluit un secret pe care l-a tinut bine ascuns. Vedeta a fost vrigina pana in noaptea nuntii, chiar daca s-a casatorit tarziu. Vedeta a dezvaluit ca nu a tinut de religie decizia ei, ci pur si simplu a vrut sa se pastreze pentru un barbat care o merita cu adevarat.

Tina Fey

Apreciata pentru umorul ei desavarsit, Tina a marturisit in urma cu putin timp ca a fost vrigina pana la 24 de ani, cand l-a cunoscut pe sotul ei. Abia dupa ce s-au casatorit a cunoscut vedeta placerile carnale.