Veste bună pentru Casa Regală. Kate Middleton, ducesa de Cambridge, ar fi din nou însărcinată

Kate Middleton, ducesa de Cambridge, ar fi însărcinată cu cel de-al treilea copil, la doar câteva luni după ce a adus-o pe lume pe prințesa Charlotte.

03 sept. 2015, 09:46
Veste bună pentru Casa Regală. Kate Middleton, ducesa de Cambridge, ar fi din nou însărcinată

Ducesa de Cambridge „se află în primele stadii ale sarcinii, urmând să aducă pe lume cel de-al treilea copil” din căsnicia cu prințul William, cel de-al doilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Kate şi William, AVERTISMENT DUR la adresa paparazzilor

Revista Star citează surse care arată că ducesa ar fi însărcinată pentru a treia oară și invocă faptul că absența sa de la o serie de evenimente recente, atât oficiale cât și neoficiale, cum ar fi nunta unor buni prieteni, omul de afaceri Bear Maclean și Daisy Dickson, ar fi fost motivată tocmai prin faptul că așteaptă încă un copil.

De asemenea, sursa citată sub acoperirea anonimatului susține că regina Elisabeta a II-a știe că ducesa este din nou însărcinată și din această cauză a scutit-o de participarea la evenimentele organizate de Casa Regală.

Kate Middleton a avut sarcini dificile atât cu prințul George, 2 ani, cât și cu prințesa Charlotte, 4 luni, fiind de notorietate faptul că ducesa acuza stări de rău matinale. Botezul prințesei Charlotte a avut loc în luna iulie, iar la 15 august Kate a lipsit de la nunta unei bune prietene, la care prințul William a fost însoțit de cumnata sa, Pippa.

După absența de la nuntă au apărut în presă speculații că ducesa de Cambridge ar suferi de stres postnatal. De fapt, conform sursei citate de revista Star, motivul real este că ducesa așteaptă încă un copil, iar prințul William vrea să o protejeze.

William a pus piciorul în prag și a luat hotărârea că sănătatea ducesei trebuie protejată. Așa că ea (Kate) a rămas acasă și și-a petrecut ziua relaxându-se și jucându-se cu George și Charlotte (…) Pippa a fost încântată să meargă la nuntă alături de William. Kate știe că se poate oricând bizui pe sora sa și nu a ezitat să-i ceară ajutorul„, conform sursei.

Cel de-al treilea copil al lui Kate ar urma să vină pe lume la sfârșitul lunii aprilie sau la începutul lunii mai, așa că probabil că până de Anul Nou (Casa Regală) va anunța public sarcina„, conform aceleiași surse.

Publicația U.K Express anunța la începutul lunii august că ducii de Cambridge și-ar dori și un al treilea copil.

Citeşte şi Zvonuri de DIVORŢ la Casa Regală. Kate Middleton şi William, despărţiţi de fosta iubită a Prinţului FOTO

O sursă citată de această publicație susținea că ducele și ducesa de Cambridge își doresc „cel puțin trei copii”. „Kate provine dintr-o familie cu trei copii și este foarte apropiată de sora sa, Pippa, și de fratele ei, James. Deși ducii de Cambridge au deja un băiețel și o fetiță, nu s-au hotărât să se oprească aici”.

La casele de pariuri britanice se poate deja paria că ducesa este însărcinată sau că va rămâne gravidă pentru a treia oară în cursul anului viitor ori peste doi ani, când va avea 35 de ani.