Veste BOMBĂ pentru microbişti. LPF, comunicat oficial către RCS-RDS

LPF a publicat pe site-ul sau ofciial un comunicat de presa adresat catre RCS-RDS, compania de cablu care nu a preluat cele doua posturi, Look TV şi Look Plus, care vor transmite meciurile din Liga I.
Filip Stan
07 iul. 2014, 11:22
Veste BOMBĂ pentru microbişti. LPF, comunicat oficial către RCS-RDS

RCS-RDS se apropie de 50% cota de piata in Romania, ceea ce inseamna ca unul din doi romani nu va avea acces la meciurile din Liga I.

Comunicatul LPF:

„Fata de actiunile companiei RCS&RDS din ultima perioada prin care aceasta incearca sa manipuleze opinia publica si justitia din Romania in legatura cu pretinse incalcari ale legislatiei concurentei de catre Liga Profesionista de Fotbal, va aducem la cunostinta urmatoarele:

1. Compania RCS&RDS a cunoscut inca din data de 2 aprilie 2014 ca partenerul media al Ligii Profesioniste de Fotbal, compania Intel Sky Broadcast Ltd, a initiat negocieri cu distribuitorii de servicii de programe audiovizuale, prin intermediul unei cereri publice de oferte, in vederea difuzarii meciurilor din cadrul competitiei Campionatul National ”Liga I”. In acest sens, compania RCS&RDS a avut si are in continuare posibilitatea de a se adresa reprezentantului Intel Sky Broadcast Ltd in Romania, respectiv Societatea de Avocați ”Tuca, Zbarcea si Asociatii”, pentru a purta negocieri cu privire la difuzarea jocurilor din competitia Campionatul National ”Liga I”.

2. RCS&RDS a transmis Ligii Profesioniste de Fotbal mai multe scrisori cu singurul scop de a incerca, cu rea-credinta, preconstituirea unor mijloace de proba pentru initierea unor demersuri neîntemeiate in justitie, lasand impresia lipsei unei intentii serioase de a gasi solutii pentru difuzarea jocurilor din cadrul competitiei Campionatul National ”Liga I” si in sezonul 2014/15.

3. Referitor la procedurile sicanatorii pe care RCS&RDS le-a deschis impotriva Ligii Profesioniste de Fotbal (cum ar fi, spre exemplu, cererea de interventie formulata in cadrul procedurii privind inregistrarea in Registrul Federatiilor a noilor organe de conducere ale Ligii), mentionam ca acestea nu au sorti de izbanda intr-o justitie libera si normala precum este cea din Romania si reprezinta o grava desconsiderare a principiilor fundamentale de drept si a persoanelor chemate sa solutioneze astfel de cereri. Ca argument asupra lipsei de fundament a cererii de interventie amintita mai sus, va reamintim ca RDS&RCS nu este membru afiliat al Ligii Profesioniste de Fotbal si nu a participat la sedința Adunarii Generale din 14 noiembrie 2013 prin care dl. Gino Iorgulescu a fost ales, in mod legal, presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Profitam, totodata, de aceasta ocazie, pentru a reaminti atat RCS&RDS cat si celorlalti reprezentanti ai mass-media care au relatat pe larg acest subiect, ca procedura de inregistrare a noilor organe de conducere nu influenteaza valabilitatea acestora, procedura de inregistrare avand un scop pur informativ.

4. In final, fata de buna colaborare care a existat de-a lungul timpului intre Liga Profesionista de Fotbal si compania RCS&RDS, ne manifestam speranta ca reprezentantii acestei companii vor renunta la demersurile sicanatorii si vadit nelegale indreptate impotriva Ligii Profesioniste de Fotbal si avem incredere ca vor gasi solutiile comerciale pentru ca abonatii RCS&RDS sa poata viziona si pe mai departe meciurile din Campionatul National ”Liga I” si din ”Cupa Ligii-Adeplast”.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Cabral și-a găsit nevasta cu doi bărbați! „Deci, nu te mai suport!”
Fanatik.ro
Vouchere de 1600 de lei pentru acești români. Cine sunt beneficiarii
Capital.ro
Schimbare OBLIGATORIE pentru angajații din România. Termenul este cel târziu 15 NOIEMBRIE
Playtech.ro
NU o recunoști pe Gina Pistol când era vânzătoare la un chioșc. FĂRĂ operații estetice și cu trupul dezgolit
DailyBusiness
Taxa care scade cu mai mult de 50%! Românii vor economisii mii de lei
Adevarul
Război mondial sau amenințări deșarte? Generalul care a reprezentat România la Comandamentul NATO dă răspunsul
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
O afacere care te umple de bani. Planta care se vinde cu 100 de lei gramul
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Ilinca Vandici a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Războiul frumoaselor foste iubite de fotbaliști
wowbiz.ro
Imagini sfâșietoare de la priveghiul Biancăi! Momentul în care soțul ei izbucnește în plâns
Cancan.ro
Nici vorbă de 100.000 euro! Câți bani primește Zanni, de fapt, pentru că a câștigat Survivor All Stars de la Pro TV
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Ce restricții de circulație vor fi în weekendul 1 -2 iunie: Pe A2 și alte drumuri naționale circulația va fi oprită complet pentru o anumită categorie de autovehicule
Capital.ro
Bani pentru românii care STAU LA CASĂ. Sume mai mari în 2024. Se depune dosar din luna AUGUST
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
stirilekanald.ro
Raisa, ucisă de vărul ei! Băiatul a recunoscut ce i-a făcut! Detalii șocante
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
ANUNȚ despre Kate Middleton! Informația momentului după DIAGNOSTICUL de CANCER
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'