Veste EXCELENTĂ pentru Gică Hagi de la UEFA

Gică Hagi a primit o veste mare din partea UEFA: Viitorul va putea evolua pe propriul teren în preliminariile Europa League.

24 iun. 2016, 05:26
Veste EXCELENTĂ pentru Gică Hagi de la UEFA

UEFA a trimis o comisie de specialitate sa inspecteze arena din Ovidiu, care a primit trei stele.

„Joi a avut loc, la stadionul Central din Complexul Academiei Hagi, o inspectie din partea Uniunii Europene de Fotbal (UEFA). Pentru ca FC Viitorul va reprezenta Romania in editia viitoare a Europa League, forul european l-a delegat pe finlandezul Tero Auvinen (inspector UEFA pentru stadioane) si pe Sorin Cojocaru (inspector UEFA pentru stadioane pe Romania) pentru a vedea conditiile pe care arena din Ovidiu le intruneste pentru a putea gazdui meciuri europene in sezonul 2016/2017. Dupa o inspectie riguroasa, arena Centrala din Complexul Academiei Hagi a primit calificativul „Excelent” si a fost clasificata la 3 stele, astfel ca FC Viitorul isi va putea sustine la Ovidiu meciurile din turul 3 preliminar si, eventual, din Play-Off in viitorul sezon de Europa League”, se arata intr-un comunicat al celor de la Viitorul.

Daca se va califica in faza grupelor, echipa lui Gica Hagi va fi nevoita sa se mute pe unul dintre cele trei stadioane moderne din Romania, Arena Nationala, Cluj Arena sau Ilie Oana din Ploiesti.