Veste EXTRAORDINARĂ pentru CS U Craiova. ESTE OFICIAL

Adunarea Generală extraordinară a FRF a votat cu o largă majoritate, cu doar 10 abţine şi 2 voturi împotrivă, afilierea definitivă a CS U Craiova şi apoi cu încă un vot majoritar (2 împotrivă şi 17 abţineri) afilierea definitivă cu toate drepturile care decurg din ROAF, implicit a dreptului de promovare în prima ligă.

28 iun. 2014, 14:48
Veste EXTRAORDINARĂ pentru CS U Craiova. ESTE OFICIAL

Felix Grigore, director executiv al CS U Craiova, a salutat decizia luată de adunarea generală extraordinară care permite clubului oltean să devină afiliat definitiv al FRF şi să obţină şi promovarea în Liga I pe merit sportiv.

„Afilierea definitivă a adus automat şi promovarea. S-a votat pe 2 puncte. 1 – afilierea definitivă, ceea ce era un lucru normal din punctul nostru de vedere, iar după s-a votat afilierea definitivă cu toate drepturile din ROAF. Nu mai aşteptăm nicio decizie a comisie de disciplină. Adunarea generală este organul suprem şi legislativ al FRF”, a declarat Felix Grigore care a transmis vestea prin sms echipei aflate în cantonamentul din Slovenia.

Oficialul craiovean a adăugat că suporterii vâlceni nu puteau emite pretenţii la promovare: „Suporterii vâlceni au început să se obişnuiască cu locul 3, şi anul trecut tot pe locul 3 au fost. Este o falsă impresie şi lumea a fost indusă în eroare că ei nu au fost lăsaţi să promoveze anul trecut. Nu, ei au terminat anul trecut ca şi anul ăsta pe locul 3”.

Adunarea Generală extraordinară a votat şi pentru menţinerea calităţii de membru afiliat al echipei SC Politehnica Timişoara SA, fosta echipă a lui Marian Iancu, care deşi a intrat în insolvenţă şi nu mai activează în niciun eşalon, deţine drepturi de proprietate asupra unor jucători, iar excluderea ei ar fi adus posibile procese împotriva FRF pentru că s-ar fi pierdut drepturile jucătorilor.