VESTE TERIBILĂ pentru familia lui Vadim Tudor. „Se poate transforma în strigoi…”

Faptul ca sicriul lui Corneliu Vadim Tudor nu a intrat din prima in groapă este un semn foarte rau, avertizeaza extrem de ingrijorata vrajitoarea Bratara. Femeia care a prezis sfarsitul cuplului Ceausescu spune ca Tribunul se va transforma in strigoi.

18 sept. 2015, 07:40

Scena incredibila de la mormantul lui Vadim, in care sicriul cu trupul neinsufletit al Tribunului n-a putut fi coborat in groapa, din prima, din cauza dimensiunilor prea mari, are o semnificatie terifianta, este de parere vrajitoarea Bratara, scrie cancan.ro.

Citeşte şi EMOŢIONANT! Ce a găsit soţia lui Vadim Tudor în casă după înmormântare VIDEO

Controversata tamaduitoare care i-ar fi prezis Tribunului sfarsitul se teme ca presedintele PRM se va transforma in strigoi. „Sufletul lui nu e impacat, pentru ca a murit cu zile. N-a fost voia lui sa moara si, din cauza asta, se poate transforma in strigoi. Mi-e foarte greu sa vorbesc despre lucrurile astea, pentru ca mi-e mila da familia lui, dar ceva nu e in regula” a declarat vrajitoarea Bratara.

Bratara spune ca s-a temut ca ceva rau s-ar putea intampla inca din momentul cand a fost sa-si ia ramas bun de la Vadim, la biserica. „Eu de cand m-am dus la biserica sa il vad am simtit ca e ceva in neregula, pentru ca era rosu la fata, nici nu ziceai ca e mort. Daca e imbujorat, inseamna ca poate sa se transforme in strigoi si poate sa le faca rau celor pe care a avut necaz. Daca, Doamne fereste, se intampla situatia asta, stim noi ce trebuie sa facem. Dar nu vreau sa ma gandesc ca el ar face rele, pentru ca el era un om credincios. Vreau sa cred ca e inger si se duce la Dumnezeu” a mai spus Bratara.

Citeşte şi Politicieni şi şefi de instituţii, la înmormântarea lui Vadim. Printre ei şi Văcăroiu: „E o mare pierdere”

Vrajitoarea care le-a prezis sotilor Ceausescu tragicul sfarsit spune ca, in urmatoarele 6 saptamani, familia lui Vadim isi va da seama daca Tribunul s-a transformat in strigoi sau daca s-a dus printre ingeri.

Vadim Tudor a fost inmormantat cu greu, pentru ca, din cauza dimensiunilor prea mari, sicriul in care se afla trupul sau nu a putut fi coborat din prima in groapa. 

De abia dupa ce groparii au spart cavoul, sicriul a putut fi asezat in locul unde odihneste si mama Tribunului.