Veşti triste despre Dj Wanda: „Nu este tocmai bine…”

Dj Wanda se află în continuare internată într-un spital din Turcia și şi-a anunțat prietenii că nu se poate întoarce încă în România.

07 oct. 2017, 09:03
Veşti triste despre Dj Wanda: „Nu este tocmai bine…”

Dj Wanda s-a simțit foarte rău în ultima perioadă și pentru că în România nu a aflat un diagnostic clar din partea medicilor, a plecat în Turcia. După ce prietena ei Paula Chirilă a dat detalii despre starea de sănătate a vedetei, aceasta a transmis un mesaj pe contul de socializare.

„Dragii mei, am citit și citesc în continuare fiecare mesaj pe care îl primesc. Să știți că deși departe de casă, va simt lângă mine. Nu urmăresc presă pentru că nu vreau să aud tot felul de speculații. Sunt în continuare aici la și vizita se prelungește. Nu este tocmai bine, dar v-am spus că sunt o luptătoare! Încet, ajungem la o concluzie și voi avea parte de un drum coerent de urmat. Eu voi ieși deschis și voi spune despre ce este vorba. Până atunci, orice altă declarație nu este reală. Va iubesc și trăiți orice moment ! Wandutza ❤?”,a scris vedeta pe pagina ei de Facebook.