Veşti tulburătoare despre Michael Schumacher, la 5 ani de la accident. „Nu e la pat şi nu e ţinut artificial în viaţă”

La cinci ani de la accidentul din Alpii Francezi în urma căruia a intrat în comă, apar informaţii îmbucurătoare despre starea lui Michael Schumacher, chiar dacă ele nu sunt confirmate de familie.

17 dec. 2018, 18:22
Veşti tulburătoare despre Michael Schumacher, la 5 ani de la accident. „Nu e la pat şi nu e ţinut artificial în viaţă”

Englezii de la Daily Mirror scriu că Michael  Schumacher „nu ar fi, de fapt, țintuit la pat și că nu este ținut artificial în viață. Nu este intubat, dar primește asistență medicală sporită. Se estimează că familia lui Michael plătește 50.000 de lire sterline pe săptămână.

Ultimele informații sunt că Michael Schumacher trăiește alături de familie și de apropiați în corpul principal al casei pe care o deține în Elveția. Zvonurile cum că ar fi fost mutat într-un corp separat, cu echipament medical specializat sau într-un spital din Elveția sunt false„.

Managerul fostului mare pilot, Sabine Kehm, a dezvăluit principalul motiv care a dus la decizia de a nu vorbi mai mult despre fostul campion: „În general, presa nu prea a avut niciodată acces la informații personale despre Michael și Corinna, soția lui. Când am avut mai demult, înainte de accident, o discuție lungă cu el, mi-a zis: «N-are sens să mă mai cauți anul viitor, voi dispărea».

Cred că era visul lui secret să se poată rupe de presă într-o zi. De aceea, acum vreau să-i protejez dorința și să nu dau nici o informație despre starea lui„, a declarat managerul lui Michael Schumacher.