Vica Blochina, mărturisire incredibilă despre cel mai greu moment al vieţii. „Tată, tu m-ai uitat?”

Vica Blochina și-a amintit de perioada în care a rămas însărcinată cu Victor Pițurcă, după o relație de 16 ani, şi a povestiti un moment peste care a trecut cu greu.

26 ian. 2018, 19:24
Vica Blochina, mărturisire incredibilă despre cel mai greu moment al vieţii. „Tată, tu m-ai uitat?”

Vica Blochina a povestit cum l-a cunoscut pe Victor Piţurcă.

„Nu ştiam unde plec. Eu voiam să plec în Italia şi mă gândeam cum o să găsesec un prinţ bogat. Am ajuns în România la un bar cunoscut din Capitală. Am fost şi în Cipru unde am făcut facultatea, dar m-am întors în România. Am cunoscut multă lume bună şi pe tatăl copilului meu. A fost un cerc de prieteni, el era prieten cu Giovanni Becali, care era împreună cu o prietenă a mea. Am făcut copilul după o relaţie de 16 ani. Dacă aş da timpul înapoi, mi-aş face altfel viaţa”, a spus Vica Blochina la o emisiune tv.

Vica Blochina a apărut la filmări cu ochiul umflat. Ce a păţit vedeta

„Cel mai greu moment a fost când a trebuit să facem test de paternitate şi el nu-l văzuse de un an pe copil. Băiatul a fugit spre Piţi şi el nu l-a băgat în seamă, iar copilul l-a întrebat Tată, tu m-ai uitat? Atunci am regretat că am făcut copilul cu omul acela. Din momentul acela cred că s-a simţit foarte prost şi relaţia lor s-a îmbunătăţit”, a mai spus Vica Blochina.