Victor Ciutacu, sunat în direct de interlopul Boenică: „Faci emisiuni mişto” VIDEO

Romeo Ursu, cunoscut ca Boenică, a intrat în direct la România TV în emisiunea moderată de realizatorul Victor Ciutacu. Interlopul care se ascunde de braţul lung al justiţiei în Iordania i-a transmis realizatorului să se mai ocupe şi de alte subiecte, nu numai de fugari.

30 aug. 2017, 20:22

Interlopul „Boenică”, pe numele său adevărat Romeo Ursu, unul dintre cei mai căutați români de către autorități, l-a sunat în direct la România TV pe realizatorul Victor Ciutacu.

„E cam multă lumină la tine în studio. Sunt cam mulţi chelioşi (aluzie directă la Codrin Ştefănescu şi Marin Anton). Vreau să spun în felul următor: faci emisiuni mișto, toată lumea bună. Văd că toată lumea e pe ceva mișto. Da’ de ce nu faci o emisiune cu femeia aia care a murit, sau cu aia care și-a omorât copii, care n-au mâncat de 20 de ore nimic”, i-a transmis Boenică lui Victor Ciutacu.

Citeşte şi: Cel mai căutat interlop, Romeo Ursu, sfidează din Iordania: Vrea să se facă procuror

„Daţi numai că s-a bulit aia a lui Marcel Toader. Vedeti ce se intampla in Romania aia. Lăsaţi-i că ştiu americanii ce ne trasează. Daţi-o pe Elena Ceauşescu la televizor care spunea că nu a murit nimeni de foame”.
 
Ciutacu: Domnul Boenica maine seara veti fi in direct daca va doriti. Boenica cu mare placere.

Urmărit internaţional încă din 2008, celebrul interlop Boenică se distrează la piscină cu prietenii în Iordania. Şi nu se sfieşte să posteze pe un site de socializare poze din vacanţele sale.

Citeşte şi: Un interlop român fugit din ţară SFIDEAZĂ autorităţile pe internet FOTO

 
Boenică este considerat unul dintre liderii mafiei imobiliare din Capitală şi este căutat de mai bine de trei ani. A fost reţinut în 2008 alături de Gigi Boieru şi niste funcţionari din primării pentru înşelaciuni imobiliare.

Suspectul, care ultima oară a fost depistat în Iordania, a postat pe reţeaua de socializare imediat după ce în ţară au început să curgă percheziţiile.

Procurorii şi poliţiştii au descins la 85 de adrese din Bucureşti şi 16 judeţe. Vizate au fost vizate 70 de persoane care ar fi falsificat carduri şi ar fi retras ilegal două milioane de euro din mai multe state.

Se pare că suspecţii sustrăgeau banii din bancomate introducând coduri sau carduri false. Camerele de filmat i-au surprins pe aceştia chiar în timp ce forţau automatele de bani.

Potrivit procurorilor, grupările infracţionale sunt constituite din peste o sută de persoane, iar liderii au fost identificaţi ca fiind Constantin Gheară, zis Tică, în vârstă de 53 de ani, Romeo Ursu, zis Boenică, de 45 de ani, Lucian Ghiuri, zis Piticu, de 45 de ani, şi Relu Şerban, de 57 de ani.  Mai precis, fratele şi finul lui Nicu Gheară.